Sport

Viaţa lui Luţu, scutierul lui Gigi, a devenit UN INFERN!

Ionuţ Luţu, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai României de la mijlocul anilor 90 a ajuns de mai bine de cinci ani omul de încredere a lui Gigi Becali. Dacă la început "Hagi" îl...
09.03.2014 | 00:10
Viata lui Lutu scutierul lui Gigi a devenit UN INFERN

Ionuţ Luţu, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti ai României de la mijlocul anilor 90 a ajuns de mai bine de cinci ani omul de încredere a lui Gigi Becali. Dacă la început “Hagi” îl însoţea pe latifundiarul din Pipera din postura de şofer şi ajutor la treburile minore ale acestuia, de cînd şeful său a intrat la închisoare, a devenit cu adevărat mîna dreaptă a finanţatorului echipei din Ghencea. Mai mult, de cînd Ioan Becali,Victor Becali şi Mihai Stoica au ajuns şi ei la rîndul lor în spatele gratiilor, viaţa şi ziua de lucru a fostului fotbalist al Universităţii Craiova a devenit mult mai complexă şi mai agitată.

Băiatul bun la toate

Motivul? Angajatul lui Gigi Becali trebuie să facă de acum nenumărate curse pe traseul Bucureşti-Poarta Albă-Rahova cu pachete la cei patru oameni de fotbal. Nu în ultimul rînd, Luţu, la rugămintea lui Mihai Stoica, trebuie să aibă grijă ca fata lui Meme să nu exagereze cu ieşirile nocturne şi să se asigure ca acesteia nu îi va lipsi bani sau alte lucruri. “Băiatul asta e bun la toate. Gigi Becali l-a cunoscut în urmă cu vreo cinci ani cînd Luţu, care se lăsase de puţin timp de fotbal, l-a rugat pe patronul Stelei să îl ajute cu nişte avocaţi. Avea nişte procese pe vremea aia şi era pe cale să le piardă. Lui Gigi i s-a făcut milă de el mai ales că ştia că Luţu jucase şi la Steaua. După ce a aflat că a ajuns aproape falit i-a propus să vine să lucreze la el la palat. I-a spus că nu o să îl intereseze ce o să scrie presa despre această relaţie dintre ei, deoarece dacă el dovedeşte că este băiat de încredere, atunci în mod sigur îi va fi foarte bine pe plan financiar. Acum vă daţi seama că după ce Gigi, Victor, Giovani şi Meme au intrat la închisoare Luţu are săracu mult de alergat “, ne-a spus un apropiat la lui Gigi Becali.

În continuare FANATIK.RO vă prezintă cum decurge o zi de muncă din viaţa lui Luţu, după ce Gigi Becali, Ioan Becali,Victor Becali şi Mihai Stoica au ajuns în spatele gratiilor.

Oră cu oră, minut cu minut

7:00 – Ionuţ Luţu se trezeşte şi pleacă din Bucureşti la Poarta Albă cu pachet către Gigi Becali, acolo unde vizitele se permit între orele 10:00 şi 12:00. Patronul Stelei se află încarcerat pe secţia “Valu lui Traian“. Cînd este cazul Luţu îi cere permisiunea lui Gigi Becali să se deplaseze exclusiv în ziua respectivă doar la Rahova, acolo unde este încarcerat Mihai Stoica.

11:00 Luţu se deplasează apoi cu pachet la Ioan şi Victor Becali încarceraţi în alt sector de la Poarta Albă, după ce a terminat vizita la Gigi Becali

14:00 Luţu se întoarce la Bucureşti şi se duce direct la Palatul lui Gigi Becali situat în Aleea Alexandru, acolo unde îl aşteaptă vărul patronului Stelei, Virgil Becali, cel care se ocupă acum de treburile vărului său chiar în biroul finanţatorului clubului din Ghencea. Ulterior Luţu preia scrisorile venite pe adresa de la palat şi citeşte cazurile persoanelor care îi cer zilnic ajutor financiar şefului. Apoi, la următoarea vizită, Luţu îi duce cele mai importante scrisori lui Gigi Becali pentru a le citi si a decide dacă e cazul ce gest umanitar să mai facă.

16:00 Luţu îi telefonează Teodorei Stoica, fata lui Meme, pentru a o întreba dacă are nevoie de ceva. În cazul în care aceasta îi solicită ajutorul, atunci fostul fotbalist se deplasează la reşedinţa lui Meme situată în apropierea Mănăstirii Caşin,

18:00 Ionuţ Luţu merge apoi în Pipera, la casa finanţatorului Stelei, pentru a discuta cu soţia acestuia dacă la rîndul ei are nevoie de ajutor. De foarte multe ori angajatul lui Gigi Becali o însoţeşte la controalele medicale pe mama lui Gigi Becali în vîrstă de 82 de ani.

20:00 Ionuţ Luţu îşi termină ziua de lucru în cazul în care oamenii lui Gigi Becali nu au diferite comisioane de achitat la diverşi afacerişti din Bucureşti.

Filmează terenurile care i se propun lui Gigi Becali pentru vînzare

FANATIK.RO a aflat că în dimineţile în care Luţu nu trebuie să plece către Gigi Becali la Poarta Albă, Virgi Becali îl trimite cu o cameră video personală să filmeze terenurile pe care diferiţi latifundiari i le propun spre cumpărare oamenilor patronului Stelei, ” Nu e nimic de rîs. V-am spus că Luţu e bun la toate. Da, face şi acest lucru. De multe ori se duce dimineaţa şi filmează terenurile care i se propun spre vînzare şi acum familiei lui Gigi Becali. De foarte multe afaceri ale domnului Becali se ocupă vărul său, Gigi Becali”, ne-a spus un apropiat al patronului Stelei.

Luţu are închiriat apartament la Constanţa

Totodată, FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali i-a spus lui Ionuţ Luţu să închirieze, începînd cu luna ianuarie a acestui an, un apartament la Constanţa. Motivul? Patronul Stelei vrea ca angajatul său să fie mult mai aproape de el, deoarece se pare că, în cel mai scurt timp, unul dintre nepoţii latifundiarului din Pipera intenţionează să îşi deschidă un restaurant pe litoral. Chiar dacă Gigi şi-a dat ok-ul,totuşi a pus condiţia ca Luţu să stea o zi sau două pe săptămînă în Constanţa să urmărească mersul lucrurilor.

“Mor de ciudă în ce situaţie a ajuns Luţu, îmi vine să îl omor”

FANATIK.RO a discutat cu unul dintre foştii antrenori ai lui Ionuţ Luţu, de la Universitatea Craiova, Sorin Cîrţu, cel care ne-a dezvăluit că moare de ciudă atunci cînd îl vede prin ziare pe fostul său elev cum cară cafele sau cum face tot felul de lucruri care îl pun într-o situaţie jenantă în anturajul lui Gigi Becali. “Să nu credeţi că am ceva cu Gigi Becali. Chiar mă bucur că omul ăsta i-a întins o mînă de ajutor lui Luţu. Însă ,cîteodată, stau şi mor de ciudă cînd îl văd pe Luţu în ce situaţie a ajuns. Îmi vine să îl omor, însă în viaţă dormi cum îţi aşterni. Vă rog să mă credeţi că băiatul ăsta dacă avea minte ajungea sus de tot, nu să care cafele sau să fie şoferul unuia sau altuia. Băiatul ăsta, cînd juca fotbal, la tehnică, se ridica chiar la nivelul lui Hagi. Mă doare sufletul cînd văd poze cu el prin ziare cum cară una sau alta, de parcă ar fi hamal. L-am avut fotbalist la Craiova şi ştiu ce putea să facă pe teren”, a încheiat Cîrţu.