ULTIMA ORĂ
FOTBAL / NAŢIONALA DE TINERET

Selecţionerul Isăilă îl pune la punct pe Dobre: „În Anglia ar fi fost dat afară”

tineri

UPDATE. Atacat de Mihai Dobre, jucătorul lui Bournemouth, care se plânsese că nu a fost inclus în lot în partida din preliminariile CE 2019 disputată în Liechtenstein, câștigată de „tricolori”, 2-0, selecţionerul Daniel Isăilă a ţinut să iasă public şi să-şi expună punctul de vedere.

Cele mai citite

Isăilă l-a acuzat pe fotbalist de lipsă de respect faţă de staff şi de colegi şi l-a asigurat că în Anglia ar fi fost dat afară dacă şi-ar fi atacat de asemenea manieră antrenorul.

„Legat de conflictul cu Dobre, inițiat de el până la urmă, am avut o discuție cu fotbalistul pentru că m-a dezamagit. Eu am spus lucurilor pe nume, în față, și așa aveam pretenția și de la el.

Chiar l-am întrebat dacă în Anglia i se dau explicații atunci când nu e băgat să joace și mi-a spus că nu. L-am întrebat de ce așteaptă explicații de la selecționer, de ce crede că are un statut special față de alți jucători.

Pâna la urmă, este o lipsă de respect la adresa staff-ului, dar și a colegilor. I-am spus că dacă facea asta în Anglia ar fi fost dat afară și, în cele din urmă, mi-a dat dreptate”, a declarat selecționerul Daniel Isăilă, la Radio Sport Total FM.

**************************************************************************************************

Nici bine nu a început campania de calificare pentru Europenele din 2019, că la naţionala de tineret au apărut conflictele.

Astfel, înaintea meciului câştigat de „tricolorii mici” cu 2-0 în Liechtenstein, atacantul formaţiei FC Bornemouth, Mihai Dobre i-a cerut explicaţii selecţionerului Daniel Isăilă de ce nu este folosit ca titular, dar acesta a refuzat să-i răspundă.

Dobre nu a renunţat şi, la câteva zile după meci, a povestit ce s-a întâmplat în Liechtenstein, acuzându-l voalat pe Isăilă de lipsă de comunicare.

Nu rata

„Când am coborât din autocar la meci, în apropierea vestiarului m-a chemat și mi-a zis că o să stau în tribună. Nu am înțeles de ce, pentru că am venit cu inima deschisă la echipa națională, m-am pregătit sută la sută la fiecare antrenament. Nu mi-a dat nicio explicație! Sunt supărat, nu înțeleg de ce a decis să stau în tribună. Mereu, unde am fost selectat, am fost selectat primul! Trebuie să-mi dea o explicație! Nu mă tem că nu o să mai fiu convocat. De ce să mă tem? O să mă pregătesc și dacă voi fi chemat voi veni, dar să joc, nu să stau prin tribună”, a afirmat tânărul fotbalist român.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu