Luare de ostatici la un post de radio olandez

Ostatici. Luare de ostatici la un post de radio olandez

Un bărbat care a luat ostatică o femeie la postul de radio 3FM din Hilversum, la sud-vest de Amsterdam, a fost arestat, relatează Daily Mail. În jurul orei locale 7 (8 ora României), acesta ar fi forţat intrarea în birourile 3FM Radio. El a ameninţat o angajată din faţa clădirii şi a ţinut-o ostatică timp de peste o oră. Poliţia olandeză a închis zona şi ar fi găsit în apropiere o geantă abandonată, cu un cuţit.

Cele mai citite

În jurul orei locale 8.30 (9.30 ora României), autorităţile au anunţat că agresorul a fost reţinut, iar ostatica a fost eliberată şi se află în îngrijirea paramedicilor. Postul de radio a continuat să transmită, însă dintr-un alt sediu.

Ostatici. A mai fost o crimă în zonă acum 15 ani

Incidentul vine după ce unul dintre cei mai populari DJ de la postul de radio şi-a dat demisia miercuri, după 19 ani. Nu este clar dacă cele două evenimente au vreo legătură. Poliţia a demarat o anchetă.

Nu rata

Ansamblul Hilversum găzduieşte numeroase instituţii media olandeze şi este păzit strict de ani de zile, după ce politicianul populist olandez Pim Firtuyn a fost împuşcat în parcarea de acolo, în 2002.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu