FANATIK 656 / EDIŢIA TIPĂRITĂ 18.08.2017

Interviu PREMIUM cu Daniel Pancu la 40 de ani: „URĂSC Steaua!”

Pancu de la Rapid ura Steaua pentru ca tinea cu Dinamo

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu ratați VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveți 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Cele mai citite

PLUS, ofertă de sezon, GRATUIT, un supliment de LUX: PROGRAMUL LIGII 1, prezentat de AUDI, 28 de pagini PREMIUM, cu datele de disputare ale tuturor meciurilor din Liga 1! Numai în FANATIK-ul de VINEREA aceasta!

RAPID. „URAM STEAUA DE MIC PENTRU CĂ ERAM DINAMOVIST!”. Interviu SAVUROS cu Daniel Pancu la 40 de ani. Amintiri de neuitat,  dar și planuri de viitor. Surprinzătoare! „De mult n-am mai rupt niște oase…” – aflați din FANATIK-ul de VINERI ce mare fundaș i-a spus asta când el avea doar 18 ani! Citiți în FANATIK-ul de VINERI care a fost cel mai trist moment din cariera lui Daniel Pancu, când „plângea tot vestiarul”! „Pancone” ne-a dezvăluit ce atac de 24 de karate va avea noul Rapid. Află numele-surpriză din FANATIK-ul de VINERI! Plus alte și alte „harfe” din viața sa tumultoasă petrecută la „curtea”  incredibilă a Măriei Sale FOTBALUL! Numai în FANATIK-ul de VINERI!

FCSB. ÎNTRE ECHIPE PARALELE. Trupa lui Gigi Becali este într-o transformare continuă. Citiți în FANATIK-ul de VINERI pe cine a venit Nicolae Dică să antreneze și pe cine are acum la dispoziție!

DINAMO. CONTRAPERFORMANȚĂ! Aflați din FANATIK-ul de VINERI ce a „reușit” să pățească Cosmin Contra în doar o săptămână, după ce toată cariera sa anterioară de antrenor evitase „rușinea”!

DINAMO. SE NAȘTE O NOUĂ ECHIPĂ A „CÂINILOR”! Amănunte surprinzătoare despre surprinzătoarea „mișcare”, numai în FANATIK-ul de VINERI!

INEDIT. DRUMUL DE LA „RED DOG” LA „HOT DOG”. Un fost mare talent dinamovist și-a deschis cu mare „poftă” o afacere în paralel cu activitatea fotbalistică. Află despre cine este vorba din FANATIK-ul de VINERI!

INTERNAȚIONAL. REALMENTE DISPROPORȚIONAT. Primera Division intră în scenă cu un… scenariu clar de la bun început: titlul se va decide între „galactici” și „extratereștri”. Primii pornesc mari favoriți. Află totul despre discrepanțele din LA LIGA dintr-un PRIME TIME marca FANATIK în ediția de VINERI!

SPORTURI. SFÂRȘIT DE ERĂ. La începutul lunii august, „FULGERUL” USAIN BOLT a alergat ultima sa cursă oficială. Află din FANATIK-ul de VINERI care a fost primul său sport favorit, cum îl strigau părinții în copilărie, ce probleme de sănătae a avut din tinerețe, plus alte „amănunte” din viața sa super-tumultuoasă”

MONDEN. BĂNĂȚENCELE FRAȚILOR BENZAR. În sfârșit la aceeași echipă, Romario și Daniel promit show sub comanda lui Nicolae Dică, dar, surpriză, nici iubitele lor nu se lasă mai prejos! Vezi ce frumoase sunt în FANATIK-ul de VINERI!

PLUS, ofertă de sezon, GRATUIT, un supliment de LUX: PROGRAMUL LIGII 1, prezentat de AUDI, 28 de pagini PREMIUM, cu datele de disputare ale tuturor meciurilor din Liga 1! Numai în FANATIK-ul de VINEREA aceasta!

Nu rata

NU RATAȚI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ȘTIȚI CE PIERDEȚI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu