ULTIMA ORĂ
FOTBAL / RAPID

Pancu prezintă noile tricouri ale Rapidului! Constantin Schumacher, noul antrenor!

Legenda Rapidului, Daniel Pancu a postat pe pagina personală de facebook o fotografie îmbrăcat în tricoul Rapidului, în care va evolua începând cu sezonul viitor. ”Echipamentul pentru sezonul viitor! Foarte frumoasă și reușită culoare! Forza Giuleștina!”, a notat Pancu.

Cele mai citite

Respectivul echipamentul urmează să fie produs în Elveția și va fi gata în următoarele săptămâni. Fourteen, compania care produce echipamentul sportiv, îi îmbracă și pe cei de la FC Servette Geneva.

Pancu echipament. „Ne-am înţeles şi asupra antrenorului”

Idolul tribunelor ”vișinii” a anunțat că miercuri va avea loc o conferinţă de presă în care va fi prezentat noul tehnician al echipei, dar se va vorbi şi despre strategia care va fi implementată în viitorul apropiat. ”Azi ne-am înțeles cu cel ce va antrena Rapidul următoarele sezoane. Miercuri va avea loc o conferință de presă în care vă vom prezenta amănunte cu privire la strategia și viitorul clubului”, a mai spus „Pancone”.

Acesta a mai precizat că, după conferinţa de presă, în care va fi prezentat noul tehnician, Constantin Schumacher, va urma un antrenament deschis condus de acesta, programat seara de la ora 18:30, pe ”Bătrânul Giulești”.

8 trofee a câştigat Daniel Gabriel Pancu:

Titlul cu Rapid, 1999
Tilul cu Beşiktaş, 2003
3 Cupe ale României cu Rapid, 1998, 2002, 2006
Două Supercupe ale României, 1999, 2002
1 Cupa Turciei cu Beşiktaş, 2006.

pancu1

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu