Patru zodii fără scrupule. Calcă pe cadavre să-şi atingă scopul

Cand vine vorba de propriul interes, sunt oameni care nu tin cont de nimeni si de nimic si fac tot posibilul pentru a-si atinge scopurile. E posibil sa fi avut de a face cu astfel de nativi, iar daca...
01.07.2016 | 08:19
Patru zodii fara scrupule Calca pe cadavre sasi atinga scopul
ADVERTISEMENT

Cand vine vorba de propriul interes, sunt oameni care nu tin cont de nimeni si de nimic si fac tot posibilul pentru a-si atinge scopurile. E posibil sa fi avut de a face cu astfel de nativi, iar daca nu i-ai intalnit pana acum, fii convinsa ca vei da peste ei de acum incolo.

Cum ii recunosti pe cei fara scrupule? In principiu, dupa zodie.

Fecioara

Persoanele nascute in zodia Fecioara sunt extrem de critice cu cei din jur si asta pentru ca, de obicei, ele pretind faptul ca au dreptate in tot ceea ce spun sau intreprind. N-au niciun fel de retinere din a scoate in evidenta defectele celuilalt si nici din a-i eclipsa prin orice mijloace. Sunt in stare de orice pentru a avea ultimul cuvant. Culmea e ca nu au deloc mustrari de constiinta atunci cand se comporta cum se comporta. Sunt si impulsive, fapt care le face si destul de periculoase.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Scorpionul este un egocentric prin excelenta, motiv pentru care nu trebuie sa te mire faptul ca face doar ceea ce il taie capul fara sa tina cont de cei din jur. Se poate spune chiar ca face lucruri care pentru altii sunt de-a dreptul dezonorante, in vreme ce pentru el sunt absolut normale. Este genul de persoana care isi atribuie meritele altuia si care face tot posibilul sa iasa in evidenta chiar daca nu are motive. Cand se simte atacat nu mai tine cont chiar ca de nimic si face planuri de razbunare cu scenarii de-a dreptul grotesti. E vai si amar de cel care l-a tradat!

Vezi aici mai multe

Sursă: realitatea.net