ULTIMA ORĂ
MONDEN / VEDETE

În 2014, Paula Seling era votată cea mai sexy cîntăreață de la Eurovision, iar pantalonii mulați de piele făceau încojurul lumii! CE TRANSFORMARE! S-a făcut CÎT CASA! Galerie FOTO

Indragita cantareata Paula Seling s-a transformat complet in ultima perioada! Daca in urma cu ceva ani era extrem de sexy cu talia de viespe, acum s-a cam ingrasat. Cu toatea astea, nu pare ca acest lucru o deranjeaza prea mult.

Cele mai citite

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO 

Paula Seling nu mai are silueta de altadata. Cantareata  din Romania a pus cateva kilograme pe ea, vizibile mai ales la fata. Astfel, artista are chipul rotunjor acum, si obrajii proeminenti.

Dovada sta in imaginile facute publice pe contul de socializare. Chiar si asa, Paula Seling ramane in continuare o femeie atragatoare.

Paula Seling si Ovi au reprezentat Romania la Eurovision 2014

In luna mai 2014, Paula și Ovi au obtinut locul 12 în finala Eurovision 2014 de la Copenhaga. Artista a fost declarata cea mai frumoasa participanta de la Eurovision 2014. Paula a adunat aproape 30.000 de voturi pe site-ul wiwiblogs.com, adjudecandu-si astfel coronita de ”Eurovision Next Top Model 2014” in detrimentul irlandezei Kasey Smith si a olandezei Ilse DeLange.

A fost pentru a doua oara in ultimii ani cand Paula a reusit sa obtina titlul de cea mai frumoasa concurentă a concursului muzical european, dupa ce in 2010 tot ea a fost castigatoarea.

S-a casatorit in 2005

Paula Seling a spus „DA” in fata a trei preoti, chemati special la cabana de trei stele Cheisoara, situata in Cheile Rasnoavei. Sotul ei este brasoveanul Radu Bucura si el muzician.

Nu rata

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu