Fotbal intern

Peluza Sud 97 Craiova a sărit în ajutorul suporterului dinamovist Daniel Cucu

Peluza Sud 97 a sărit în ajutorul fanului de la Dinamo. Zilele trecute alb-roşii au organizat un meci caritabil pentru fanul echipei lui Dinamo, Mihai Cucu, cel care este bolnav de cancer. Partida...
08.10.2017 | 14:47
Peluza Sud 97 Craiova a sarit in ajutorul suporterului dinamovist Daniel Cucu

Peluza Sud 97 a sărit în ajutorul fanului de la Dinamo. Zilele trecute alb-roşii au organizat un meci caritabil pentru fanul echipei lui Dinamo, Mihai Cucu, cel care este bolnav de cancer. Partida s-a desfăşurat în Ştefan cel Mare şi s-a încheiat cu victoria echipei alb-roşiilor cu scorul de 2-1. Golurile “câinilor” au fost marcate de către Bokila, iar pentru oaspeţi a înscris fostul fotbalist al Stelei, Bănel Nicoliţă.

Astfel, după gestul făcut de fotbaliştii lui Dinamo, dar şi de către preşedintele lui Aris Limasol, care a donat o sumă de bani, suporterii de la Steaua au uitat şi ei de rivalitate şi au scos la vânzare tricoul lui Gabi Tamaş. Însă şi căpitanul roş-albaştrilor, Denis Alibec a decis să facă un gest superb pentru fanul alb-roşiilor, Daniel Cucu. Însă nu doar galeria Stelei a decis să îl ajute pe suporterul echipei din Ştefan cel Mare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Peluza Sud 97 scoate la vânzare tricoul lui FC U Craiova!

În ajutorul fanului dinamoviştilor au decis să sară şi suporterii din Peluza Sud 97, cei care susţin FC U Craiova 1948 în Liga 4. Deşi se cunoaşte faptul că în decursul anilor trecuţi PCH şi PS97 au oferit spectacole adevărate în tribune în momentul în care Dinamo şi Universitatea Craiova se întâlneau, de această dată fanii oltenii au hotârât să uite de orice fel de rivalitate cu ultraşii din Ştefan cel Mare.

Astfel, ultraşii din Peluza Sud 97 au decis să scoată la licitaţie tricoul de joc al echipei FC U Craiova 1948 plus stickere PS97, Banii obţinuţi vor ajunge în contul deschis pentru Mihai Cucu, Preţul de pronire pentru vânzare al tricoului de joc este de 300 lei. Licitaţia respectivă va dura până pe data de 11 octombrie, iar doritorii sunt rugaţi să telefoneze la numărul 0765402621

În galerie FOTO vedeţi tricoul de joc al lui FC U