Fotbal intern

Întăriri pentru Peluza Sud 97. Legione Sud Bucureşti s-a alăturat oltenilor!

Peluza Sud 97 s-a întărit cu o nouă brigadă. FC U Craiova 1948 a început în această vară din Liga 4, iar Peluza Sud 97 susţine echipa pregătită de Nicolo Napoli. Astfel, meci de meci...
12.10.2017 | 15:26
Intariri pentru Peluza Sud 97 Legione Sud Bucuresti sa alaturat oltenilor

Peluza Sud 97 s-a întărit cu o nouă brigadă. FC U Craiova 1948 a început în această vară din Liga 4, iar Peluza Sud 97 susţine echipa pregătită de Nicolo Napoli. Astfel, meci de meci alb-albaştrii au fost încurajaţi la jocurile din al patrulea eşalon al ţării de peste 1500 de suporteri, iar atmosfera în tribune a fost de fiecare dată incindiară. Însă fanii lui FC U speră că o să poată să îşi suţină echipa şi de pe noua arenă din Bănie.

Dar până atunci Peluza Sud 97 se va baza şi pe spijinul fanilor alb-albaştrilor din Bucureşti. FANATIK.RO a aflat că în Capitală s-a înfiinţat o nouă brigadă care a decis să încurajeze FC U Craiova 1948. Legione Sud Bucureşti este noua brigadă care i se va alătura necondiţionat suporterilor din Peluza Sud 97. Împreună cu ultraşii din Sud Slatina cele două brigăzi vor fi pezente meci de meci în deplasare sau la Craiova pentru a susţine  FC U în Liga 4.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Împreună o să fim şi mai puternici!”

Contactat de către FANATIK. RO, Marcel Iancu, preşedintele lui FC U Craiova 1948, a comentat sprijinul pe care leii din Bănie l-au avut până acum din partea suporterilor. “Le mulţumim din suflet minunaţilor noştri suporteri. Le mulţumim celor din Craiova, Bucureşti, Slatina, Balş, Motru, Dâmboviţa, Prahova şi chiar din Ardeal. Le mulţumim tuturor oamenilor pentru toate eforturile pe care le fac să vină şi să susţină Universitatea Craiova. Pleuza Sud 97 este cea mai frumoasă galerie pe care am văzut-o în viaţa mea.

Salut iniţiativa tuturor celor care iubesc adevarata Universitatea Craiova şi doresc să ni se alăture proiectului nostru. Împreună o să fim şi mai puternici. Nu ne este uşor, dar pentru culorile clubului şi pentru suporterii minunaţi băieţii din echipă vor lupta să aducă Ştiinţa acolo sus. Nicolo Napoli este alături de noi şi până acum treaba merge foarte bine chiar dacă mai întâmpinăm câte o piedică de la unul sau altul“, a încheiat Iancu.