ULTIMA ORĂ
FOTBAL ROMÂNIA / JUSTIŢIE

„Pinalti”, din nou penal. Gheorghe Ştefan, încă trei ani de închisoare

Zilele de glorie ale fostului conducător al Ceahlăului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, au apus de mult, iar acum au început să se înmulţească problemele.  Aflat deja în detenție, după ce a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în „Dosarul Microsoft”, „Pinalti” a mai primit joi dimineaţă o condamnare definitivă într-un dosar.

Cele mai citite

Curtea de Apel Bucureşti a hotărât ca Ştefan să mai stea trei ani după gratii, în dosarul privind finanțarea ilegală a Partidului Democrat Liberal, informează Agerpres. Totodată, fostului patron al Ceahlăului i-a fost confiscată și suma de 165.000 de euro.

Gheorghe Ştefan și-a recunoscut vinovăția în această cauză chiar înainte de prima instanţă, încheind un acord cu DNA prin care accepta pedeapsa și interzicerea, pentru următorii trei ani de după executarea pedepsei, a unor drepturi: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit, pentru săvârșirea infracțiunilor şi de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu