ULTIMA ORĂ
ASTRA / MERCATO

Transferul lui Găman la Ittihad, pe masa DNA! Piţurcă joacă periculos

Astra are mari probleme financiare, de la condamnarea patronului Ioan Niculae. Giurgiuvenii își pun mari speranțe în transferul lui Constantin Budescu, ofertat atît de Steaua, cît și de Al Ahli Doha, din Qatar.

Cele mai citite

Totuși, pînă la oficialiyarea mutării lui Budescu, girugiuvenii iau o mare gură de aer în această săptămînă, reușind să dea o lovitură la care nu mai sperau. Aflat în ultimele 6 luni de contract, fundașul Valerică Găman, autorul golului victoriei Astrei din prelungirile partidei cu Steaua, va fi transferat pe o sumă frumușică la Al Ittihad!

FANATIK.RO a anunțat în exclusivitate încă din luna decembrie – vezi detalii aici, ca Găman țintește un transfer la Ittihad, odată cu revenirea pe banca tehnică a arabilor a lui Victor Pițurcă, în ciuda faptului că a fost ofertat atît de Steaua, cît și de Ashdod, din Israel!

Cum ajunge Găman la Ittihad

Tehnicianul român a revenit luni în țară, după semifinala pierdută în Cupa Prințului, iar sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Piți va parafa transferul în aceste zile, urmînd a reveni la Jeddah cu tot cu Găman. Afacerea este una extrem de benefică pentru toate părțile românești implicate în tranzacție!

Astra ar urma să încaseze jumătate de milion de dolari pentru un fotbalist pe care îl pierdeau gratis în vară, în timp ce fundașul va încasa un salariu și o primă de instalare consistentă pentru contractul de 3 ani pe care îl va semna, suma totală fiind de circa 1,5 milioane de dolari!

Iar toate acestea se întîmplă, coincidență sau nu, la doar o lună după ce s-a aflat că Victor Pițurcă „a dat o mînă de ajutor Astrei”, aşa cum a explicat antrenorul la acea vreme faptul că  Astra i-a cedat o creanţă de 200.000 de euro din drepturile TV ce urmează a fi încasate de giurgiuveni în această lună, ca „returnare a unui împrumut.”

Găman şi Piţurcă, subiectul unei plîngeri penale

Găman a ajuns la Astra după un periplu la Dinamo, dar în baza unei dezlegări în alb pe care Adrian Mititelu i-o dăduse lui Victor Piţurcă în vara lui 2010, ca garanţie la banii aduşi de antrenor la Universitatea Craiova în acea vreme. Practic, oltenii n-au încasat niciun leu pe Găman, care a semnat liber cu Dinamo, alături de Bărboianu şi apoi apoi cu Astra, tot liber de contract.

Tot scandalul dezlegărilor în alb face obiectul unui dosar penal, în care Curtea de Apel Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale şi continuarea cercetărilor de către DNA, dosarul fiind clasat de procurori în primă fază.

Nu rata

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Găman

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu