ULTIMA ORĂ
STEAUA / EXCLUSIV

Pleacă de la Steaua și îl face praf pe Meme Stoica. „M-a abandonat!”

783800-rkx6456-gabriel-enache-gabriel-tamas-alexandru-bourceanu-matteo-spatafora-steaua-echipa-alergare

STEAUA. Fostul preparator fizic al roș-albaștrilor, Matteo Spatafora, a mărturisit pentru FANATIK.RO că peste două săptămâni își va încheia defintiv conturile cu echipa lui Gigi Becali și nu mai vrea în viața lui să audă de FCSB.

Cele mai citite

STEAUA. Preparatorul fizic italian, Matteo Spatafora nici acum nu și-a încheiat conturile cu Steaua, deși a fost dat afară de la prima echipă în iarnă.

Însă contactat de către FANATIK.RO acesta ne-a mărturisit că, deși este preparator fizic de meserie atât timp cât a fost la prima echipă de la Steaua s-a simțit doar un executant și un colaborator, nici vorbă un angajat cu puteri depline.

Am lucrat în România cu antrenori ca Bergodi și Isăilă, dar ce am întâlnit la Steaua nu am întâlnit în viața mea. Am avut mari încredere în Mihai Stoica, dar m-a dezamăgit și m-am simțit abandonat de el. Nu m-a ajutat cu nimic și cred că ei au vrut să scoată un țap ispășitor în fața lui Gigi Becali atunci când dânsul a început să vorbească că i se pare echipa e căzută fizic.Așa era, dar nu din vina mea. Eu făceam doar ce îmi dădeau alții din staff să fac. Nu am fost lăsat niciodată să îmi fac meseria cum știu eu mai bine”, a spus acesta.

„Nu m-am simțit dorit în staff!”

STEAUA. În continuare, italianul ne-a declarat: „Am făcut cea mai mare greșeală că m-am luat după Mihai Stoica și am venit într-un staff unde am simțit încă de la început că nu sunt dorit. Am fost repartizat în cameră cu antrenorul secund Toni Petrea, dar acest om nu vorbea deloc cu mine. Vă vine să credeți așa ceva? Eu nu i-am făcut absolut nimic. Și alți antrenori din staff tot cam așa mă tratau. Iar în iarnă Mihai Stoica nu știa ce să îmi mai spună după ce fusesem dăt afară. Nu știa cum să mă mintă, că îi pare rău, că una sau că alta. Dar eu am venit în România pe încrederea în el și uitați că mi-a întors spatele.

Nu rata

Eu semnasem pe un an cu Steaua, iar după șase luni ei m-am trezit dat afară. De ce? Păi am făcut eu pregătirea fizică? Unde era să mă mai duc oameni buni? Am venit în România cu toată familia mea. Am venit cu soția și cu cei doi copii. Cel mare il am înscris la școala italiană din București. Este elev în clasa a doua? Cel mic are doar 2 ani. Soția mea a făcut multe sacrificii ca să vină și să stea la București cu copiii, iar președintele Argăseală mă punea să reziliez contractul doar să am banii încasați la zi. Așa merge treaba în România? Nu dorea să îmi mai dea nici un bani până la finalul contractului meu. Nu am acceptat și am rămas la dispoziția clubului. Am fost trimis la liceul Mircea Eliade să mă ocup de juniori. Nu mai vreau să aud în viața mea de această echipă”, a spus Spatafora.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu