Sport

Exclusiv / MM şi Popescu, eliberaţi de la Rahova! “Nu mai sînt aici”

Mihai Stoica şi Gică Popescu au scăpat de regimul închis de executare a pedepsei. Cei doi au fost mutaţi din Penitenciarul Rahova în urmă cu cîteva zile, iar în acest moment îşi ispăşesc...
31.01.2015 | 16:31
Exclusiv  MM si Popescu eliberati de la Rahova Nu mai sint aici

Mihai Stoica şi Gică Popescu au scăpat de regimul închis de executare a pedepsei. Cei doi au fost mutaţi din Penitenciarul Rahova în urmă cu cîteva zile, iar în acest moment îşi ispăşesc pedeapsa la Jilava, unitate cu regim semideschis.

Deţinuţii Mihai Stoica şi Gică Popescu nu mai figurează în penitenciarul Rahova”, a confirmat Gabriela Livadariu, purtătoare de cuvînt a penitenciarului Rahova, pentru FANATIK.RO. Trei ani şi şase luni este pedeapsa pe care o are de executat Mihai Stoica, în timp ce pentru Gică Popescu s-a dispus o condamnare de trei ani şi o lună. Pînă în acest moment, cei doi au ispăşit zece luni din pedeapsă.

 Exclusiv / MM şi Popescu, eliberaţi de la Rahova! “Nu mai sînt aici”

Un pensionar a făcut atac de cord la volan, după o partidă de ”sex sălbatic” cu o escortă

Ce înseamnă regim semideschis

Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim semideschis sînt cazate în comun, se pot deplasa neînsoţite în zone prestabilite din interiorul penitenciarului, prestează muncă şi desfăşoară activităţi educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, moral-religioase, instruire şcolară şi formare profesională, sub supraveghere, în grupuri, în spaţii din interiorul penitenciarului care rămîn deschise în timpul zilei, în condiţiile stabilite prin regulamentul de aplicare a prezentei legi.

Cum arăta un anunţ la “Matrimoniale” acum 106 ani

Simona Sensual: “Cine mă vrea trebuie să plătească 10.000 euro”

Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim semideschis pot presta muncă şi desfăşura activităţi educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, moral-religioase, instruire şcolară şi formare profesională, în afara penitenciarului, sub supraveghere inclusiv electronică, în condiţiile stabilite prin regulamentul de aplicare a prezentei legi, se notează pe site-ul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

BOMBĂ. Cristina Rus, iubire secretă cu Moga

Andreea Bălan a ajuns în spatele gratiilor! “12 ani la puşcărie!”

Scandal sexual la Aeroportul Otopeni. Preotul a fost filmat “în păcat” cu o angajată

Preşedintele şi soţia sa, la mormântul prietenului lor. Carmen Iohannis, transfigurată de durere

Nevinovat după 21 de ani de închisoare. Un american va primi 6 milioane de dolari despăgubire