Pozele pe care Mihaela Rădulescu le-ar dori ȘTERSE! Când avea 19 ani, a pozat despuiată pe o masă de biliard!

Dacă acum este o divă în adevăratul sens al cuvântului, cu totul altfel stăteau lucrurile, în ceea ce o privește pe Mihaela Rădulescu, înainte de a deveni celebră!

Cele mai citite

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Este vorba despre o serie de fotografii, din tinerețea actualei vedete TV, realizate înainte ca Mihaela să cunoască succesul de acum, imagini pe care le puteți vedea accesând galeria foto de mai sus!

A FOST TAXIMETRISTĂ

 

Pe regizorul Dan Chisu l-au napadit amintirile, cam din perioada cand se iubea cu Mihaela Radulescu. Putina lume stie ca vedeta a fost, acum mult timp, taximetrista. In contextul unei dezbateri aprinse despre serviciile taximetristilor, Dan Chisu a povestit ce ii facea acesteia atunci cand… «se retragea»! Totul a pornit, ca o avalansa despre consideratiile lansate in mediul virtual de Dan Chisu, despre serviciile cel putin discutabile ale taximetristilor din Bucuresti, care nu au mai mereu sa dea rest, spunea regizorul. Fanii s-au contrazis sau i-au dat dreptate si o intreaga cearta a pornit pe reteaua de socializare.

Nu rata

Un amic glumet a detensionat insa imediat atmosfera, intrebandu-l pe regizor despre… relatia lui cu Mihaela. «Ma intreb daca Raduleasca, atunci cand era taximetrista, va zicea din start: 20 lei cursa sau negociati? O fi o chestie mai veche, din trecut», i-a spus, amuzat, amicul virtual, iar Dan Chisu a vazut imediat si i-a raspuns, jumatate in gluma, jumatate in serios. «Nu, pe ea o luam doar cand se retragea»!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu