News

Văduva CONTRAATACĂ: “Costică a trecut TOTUL pe numele meu, ce SUCCESIUNE să mai fac?”

În urmă cu trei zile FANATIK.RO a dezvăluit că fratele şi copiii din prima căsnicie ai regretatului Costică Ştefănescu sînt foarte supăraţi pe soţia fostului mare fotbalist deorece...
10.05.2014 | 13:55
Vaduva CONTRAATACA Costica a trecut TOTUL pe numele meu ce SUCCESIUNE sa mai fac

În urmă cu trei zile FANATIK.RO a dezvăluit că fratele şi copiii din prima căsnicie ai regretatului Costică Ştefănescu sînt foarte supăraţi pe soţia fostului mare fotbalist deorece aceasta a rămas cu toate bunurile familiei şi refuză să mai deschidă acum succesiunea. Mai mult, fratele Ion Ştefănescu a acuzat-o pe Mary Ştefănescu că a refuzat să-i acorde divorţul celui supranumit “Ministrul Apărării” chiar înainte ca acesta să moară, lucru infirmat ulterior de văduva fostului căpitan al Craiovei Maxima.

“Costică a trecut totul pe numele meu, ce succesiune să deschid?”

FANATIK.RO a vorbit cu Mary Ştefănescu pentru a lămuri odată pentru todeauna problema de avere pe care fratele şi copiii fostului fotbalist au ridicat-o în ultimele luni de zile prin tot felul de declaraţii.

Am văzut şi eu şi am fost anunţată că în ultimele luni de zile copiii din prima căsnicie şi fratele lui Costică fac tot felul de declaraţii şi atacuri nefondate la adresa mea. În primul rînd eu vreau să spun că nu am ce succesiune să deschid atît timp cît soţul meu mi-a trecut tot pe numele meu. Da, aţi auzit bine, absolut totul! Am văzut că fratele lui Costică mă acuză că i-am luat fostului meu soţ nişte bani din Qatar şi nu am vrut să îi acord divorţul înainte să moară. Ei bine, da, aşa este, însă doar în legătură cu banii din Qatar. Costică a mai avut de încasat nişte restanţe de acolo, pe care i le-am ridicat eu. Ce era să fac? Costică era soţul meu, nu? Nu am stat degeaba cu el. Eu am umblat cu el prin spitale, chiar şi prin clinicile din străinătate, nu alţii. În legătură cu divorţul, vreau să vă spun că nu este adevărat. Nu ştiu dacă lumea cunoaşte, însă eu şi Costică am divorţat acum patru ani, însă după doar doi ani şi jumătate ne-am recăsătorit, iar atunci fostul meu soţ mi-a trecut totul pe numele meu. Însă, repet, nici vorbă ca fostul meu soţ să îmi ceară din nou divorţul după ce s-a îmbolnăvit sau înainte să moară. E o mare minciună. Nu ştiu de ce fratele lui a spus asta”, ne-a precizat doamna Ştefănescu.

stefanescu_00000

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

“Băiatul a pierdut restaurantul, iar pe fată am văzut-o doar la înmormîntare”

În continuare, Mary Ştefănescu ne-a dezvăluit în ce relaţii a fost cu copiii din prima căsnicie a fostului ei soţ.

Nu ştiu ce au copiii lui cu mine. În 13 ani de căsnicie cu Costică eu i-am văzut foarte rar, pe băiat de trei ori, iar pe fată am văzut-o doar la înmormîntare. Deşi ei probabil erau supăraţi pe tatăl lor, să ştiţi că el i-a iubit mult, iar pe băiat din cîte ştiu eu chiar l-a ajutat destul de mult. L-a scăpat cu ceva timp în urmă dintr-o mare belea, de care nu vreau să vorbesc deoarece nu vreau să-i fac rău, În plus de asta nu e vina mea că după ce fostul meu soţ i-a luat băiatului un restaurant la Braşov, el l-a pierdut! Acum ce vrea să îi mai fac eu? Eu sînt conştientă că ei sînt supăraţi că au aflat doar cu trei săptămâni înainte ca tatăl lor să moară că a trecut mie totul pe numele meu, dar ce ar vrea ei să mai fac eu acum? Succesiunea nu pot să o deschid că nu am de ce. Averea este pe numele meu”susţine Mary Ştefănescu.

“M-am întors în România ca să administrez hotelurile de la Eforie”

În finalul discuţiei, soţia lui Costică Ştefnescu ne-a dezvăluit că a revenit în România deoarece trebuie să se ocupe în perioada estivală de cele trei hoteluri de la Eforie Nord pe care le-a cumpărat şi deţinut împreună cu fostul ei soţ: “ Vreau să vă mai precizez nişte lucruri. Am văzut că s-a scris şi am fost acuzată că eu i-am luat lui Costică o asigurare pe viaţă de 500.000 de euro şi am fugit în SUA. E o mare minciună, Costică nu a avut niciodată o asemenea asigurare. Este adevărat că am plecat în străinătate, însă eu fac aşa mereu. Am case atît în Germania, cît şi în SUA. Acum am revenit în România deoarece trebuie să mă ocup la mare de cele trei hoteluri pe perioada estivală. Trebuie să mă ocup în continuare de lucrurile şi treburile pe care le făceam înainte cu fostul meu soţ”.

 

Tags: