ULTIMA ORĂ
CHAMPIONS LEAGUE / FCSB-SPORTING, ORA 21:45

Presa lusitană ne ia peste picior: „Suntem deja în Champions League”

Presa lusitană acordă spaţii ample returului dintre FCSB şi Sporting Lisabona, din returul playoff-ului Champions League. În tur a fost 0-0 la Lisabona, dar presa lusitană îi vede deja pe elevii lui Jorge Jesus în Champions League. 

Cele mai citite

FCSB-Sporting presa portugheza. „A Bola” scrie despre faptul că returul de la Bucureşti va fi o formalitate după cum se poate deduce din titlul de pe prima pagină: „Suntem deja acolo (n.r. în Champions League”. Presa portugheză i-a dedicat o pagină lui Gigi Becali, în care îi fac un portret şi scriu despre conflictele pe care latifundiarul le-a avut de-a lungul timpului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

FCSB-Sporting presa portugheza. Lusitanii ne iau peste picior (2)

FCSB-Sporting presa portugheza„Mais Futbol” scrie că Sporting ştie deja ce adversari o aşteaptă în Champions League, acolo unde Benfica şi FC Porto s-au calificat deja.

FCSB-Sporting presa portugheza. Lusitanii ne iau peste picior (3)

FCSB-Sporting presa portugheza. „Totul pentru Champions” 

„O Jogo” preia declaraţiile optimiste ale lui Jorge Jesus, care a declarat că echipa sa are valoarea de a tranşa calificarea pe Arena Naţională.

FCSB-Sporting presa portugheza. Lusitanii ne iau peste picior (4)

„Record” titrează pe prima pagină: „Totul pentru Champions”. Portughezii scriu despre importanţa calificării în Champions League.

FCSB-Sporting presa portugheza. Lusitanii ne iau peste picior (1)

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu