Fotbal intern

Dialog cu SCÂNTEI: “Nu eu sunt cauza divorţului lui Dănciulescu!”

FANATIK.RO a discutat şi cu presupusa amantă, Ramona Dănciulescu, cea despre care site-ul nostru a scris că ar fi unul dintre motivele pentru care Miky şi Ionel Dănciulescu, directorul lui...
16.09.2017 | 00:05

FANATIK.RO a discutat şi cu presupusa amantă, Ramona Dănciulescu, cea despre care site-ul nostru a scris că ar fi unul dintre motivele pentru care Miky şi Ionel Dănciulescu, directorul lui Dinamo, sunt în proces de divorţ după două decenii de căsnicie (vezi detalii)! Tânăra fană a lui Dinamo s-a dovedit extrem de virulentă la începutul dialogului, motiv pentru care am şi întrerupt convorbirea după doar 2 minute. Ulterior, “iubita secretă” a lui Danciu a revenit pe un ton civilizat, atrăgătoarea Ramona Dănciulescu susţinând că nu ea este cauza divorţului soţilor Dănciulescu. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

FANATIK.RO publică întregul dialog cu fosta jurnalistă de la Ring, ziarul patronului FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă.

Bună ziua, de la Fanatik…
– Bună ziua! Vreau ca în 24 de ore să scoateţi de pe site materialul ăla plin de minciuni despre mine şi despre Danciu! Dacă nu, vă dau în judecată şi pe voi, şi pe providerul de internet, şi pe…

Alo…
– Da, de când a apărut materialul mă gândesc ce avocat cunosc să vă dau în judecată! Daţi afară pozele cu mine pentru că nu aveţi dreptul să le publicaţi, nu aveţi acceptul meu!

Pozele tale sunt publice…
– Da, dar nu m-aţi sunat să mă întrebaţi şi pe mine. Aşa vreţi voi să faceţi trafic? Aveţi 24 de ore să…

Scuză-mă, dar aşa nu se poate discuta!
(întrerupem monologul agresiv, dar Ramona Dănciulescu revine fix în 10 secunde)
– Vreau să-ţi spun că nu am nicio legătură cu Ionel Dănciulescu!

“Am o zi groaznică! Mi-a sunat telefonul non-stop. Pentru mine, Danciu e doar legenda lui Dinamo”

Putem vorbi civilizat?
– Da, putem! Deci îl respect pe Ionel Dănciulescu ca legendă a lui Dinamo şi am discutat cu el, crede-mă, de vreo trei-patru ori în viaţa mea. Şi atunci doar despre fotbal şi despre Dinamo. A vorbit cu mine, aşa cum vorbeşte cu alte sute de suporteri ai noştri.

La discuţiile acestea aţi făcut şi pozele de pe contul tău de Facebook pe care le-a publicat FANATIK?
– Au fost shootinguri pentru fanii lui Dinamo alături de jucători importanţi din istoria clubului. La aceste evenimente au fost discuţiile mele cu Ionel Dănciulescu, nimic mai mult.

În deplasările lui Dinamo nu aţi vorbit?
– E adevărat că merg în deplasări. Am văzut că ai scris şi că m-am cazat cu echipa în cantonamentul din Slovenia…

… Sigur nu ai citit asta în FANATIK! Poate…
– Da, mi-a spus cineva de asta cu Slovenia că ar fi apărut. Nu mai ştiu! Am o zi groaznică! Mi-a sunat telefonul non-stop, m-au sunat toţi! Ce zi teribilă mi-ai făcut! Să ştii că niciodată, dar niciodată, eu nu m-am cazat cu echipa în deplasări!

“Niciodată eu nu voi lua bărbatul altei femei! Părinţii mei au divorţat când aveam 14 ani şi ştiu ce înseamnă suferinţa”

Şi…
– Iar lucrul cel mai important care trebuie să se ştie este că nu eu sunt cauza divorţului lui Ionel Dănciulescu! Acum am aflat şi eu despre divorţ şi îmi pare rău pentru el! Am o relaţie la care ţin mult şi o viaţă de care sunt mulţumită.

Am o curiozitate: îmi spunea cineva că de fapt nici nu te cheamă Ramona Dănciulescu, că ai fi apelat la numele acesta ulterior, pentru că Ionel era unul dintre idolii tăi când juca. Că în Corabia, de unde eşti, nimeni nu te ştie de Dănciulescu…
– Nici vorbă! O nebunie. Altă minciună… Mă cheamă Dănciulescu de când m-am născut, crede-mă! Aşa mă ştie toată lumea în Corabia! Îţi trimit şi copie după buletin! Şi m-a mai deranjat ceva!

Te ascult…
– Aţi dat pe Facebook că eu sunt femeia pentru care Dănciulescu divorţează! Minciună, minciună! Vreau să ştii că niciodată eu nu voi lua bărbatul altei femei! Şi ştiţi de ce? Pentru că părinţii mei au divorţat când eu aveam 14 ani şi am simţit ce înseamnă această suferinţă! Iar Ionel Dănciulescu este şi pentru mine, şi pentru sute de mii de fani dinamovişti o legendă! Nimic mai mult!