Sporturi

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Ele sînt CELE MAI FRUMOASE FEMEI PITICE din lume! IMAGINI SPECTACULOASE cu manechinele liliputane dezbrăcate de orice inhibiţii!

In paralel cu Saptamana Modei de la Paris, capitala Frantei a gazduit o parada in care niciun manechin n-a avut mai mult de 1 metru si 30 de centimetri inaltime. Nu a fost vorba de copii, ci de femei...
06.10.2015 | 00:02

In paralel cu Saptamana Modei de la Paris, capitala Frantei a gazduit o parada in care niciun manechin n-a avut mai mult de 1 metru si 30 de centimetri inaltime. Nu a fost vorba de copii, ci de femei in toata firea, care sufera insa de nanism.

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU CELE MAI FRUMOASE FEMEI PITICE PE SCENA DE LA PARIS, DAR ŞI IMAGINI CU ALTE TINERE LILIPUTANE DEZBRĂCATE DE ORICE INHIBIŢII!)

Evenimentul a fost organizat de o casa de moda din New York si gazduit de Ministerul francez al Culturii.

GALERIE FOTO TERIFIANTĂ! Au fost atacate de pitbulli în timp ce făceau jogging! Rănile înfiorătoare cu care s-au ales cele două verişoare

Cele zece manechine care au pasit pe podium au fost alese dintre 500 de candidate care si-au trimis fotografiile pe Facebook, iar criteriul n-a fost experienta, ci inaltimea, pentru ca organizatorii au vrut sa transmita un mesaj.

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! CELE MAI PROVOCATOARE FERMIERE DIN ELVEŢIA! CUM ARATĂ TINERELE, DEZBRĂCATE, LA LUCRU! IMAGINILE SÎNT DEMENŢIALE!

Myriam Chalek, organizatoare: “Am vrut sa daramam dictatul frumusetii. Ce inseamna mai precis sa fii model? Sa prezinti haine. Asa ca, daca stii sa mergi pe podium, esti model.”

Tinutele au fost create special pentru femeile care sufera de nanism si sunt nevoite sa modifice hainele pe care le gasesc in magazine, ca sa le vina.

Un băieţel de un an şi patru luni a fost salvat de medici după ce a fost decapitat într-un accident! Cum au reuşit doctorii MINUNEA? VEZI AICI! 

Alte trei parade de moda similare au fost organizate anul trecut – doua la Paris si una la New York.

Sursă: www.stirileprotv.ro