PRIMA ETAPĂ, PRIMELE BILETE CÂȘTIGĂTOARE ÎN PREMIER LEAGUE

anthony-martial-winston-reid-man-utd-v-west-ham_3385005

Începe divizia de elită a țării în care s-a inventat fotbalul modern. Premier League pornește la drum cu un nou sezon în care lupta dintre echipele din Big Six se anunță a fi una spectaculoasă! E campionatul în care se învârt cei mai mulți bani. E campionatul care a cheltuit peste un miliard de euro pentru achizițiile din această vară! E campionatul care îți va aduce și ție cele mai mari câștiguri?

Cele mai citite

Pariază la Superbet.ro pe meciurile primei etape din Premier League:
https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/106

Man City e principala favorită la titlu. La Superbet.ro îți triplezi miza dacă pariezi pe un triumf al Cetățenilor. Man United e a egalitate cu Chelsea, cotă 4.40. Omogenitatea lui Tottenham și aportul formidabilului golgheter Harry Kane (cel mai bun marcator al ultimelor două ediții EPL) au urcat Spurs în onorantul Big 4! Cotă 10.5 pentru băieții lui Pochetino!

Vezi toate cotele și pariază la Superbet.ro pe campioana Angliei!
https://www.superbet.ro/pariuri-speciale/S9037
Primul meci al sezonului e pe Emirates unde Tunarii lui Wenger vor un start în forță. Sezonul trecut le-a adus onorantul trofeu al Cupei Angliei, dar i-a privat de participarea în Champions League, pentru prima oară după 20 de ani de prezență neîntreruptă, record pentru echipele englezești! Cotă 2.15 pentru Lacazette marcator și Arsenal câștigătoare împotriva celei mai surprinzătoare campioane din istoria Premier League, Leicester. Și dacă tot am pomenit de șocuri, ce spui de cota 14.0 pentru Vardy marcator și Leicester câștigătoare?

Profită de oferta specială Superbet.ro pentru Arsenal – Leicester
https://www.superbet.ro/pariuri-speciale/S9172

Derby-ul primei etape e meciul de pe Old Trafford dintre Man United și West Ham. Dacă pariezi 100 Lei că meciul se transformă într-un coșmar pe Teatrul viselor pentru gazde, ai cotă 10.5 pentru victoria lui West Ham. În cazul în care pierzi și acesta e primul pariu pus la Superbet.ro, primești înapoi jumătate din miză

Fă profit la Superbet.ro în meciul Man United – West Ham
https://www.superbet.ro/match/1164733/manchester-utd–west-ham

Adrenalina celui mai bogat și mai urmărit campionat se simte cu pariuri curajoase. În sezonul trecut, 49% victorii ale gazdelor, 22% remize, 29% victorii ale oaspeților, 51% meciuri GG, 2.80 goluri per meci. Scorurile cele mai frecvente au fost 1-0 (15,5%), 2-1 (14,2%) și 2-0 (13,2%). Deci, ce joci în prima etapă?

Nu rata

Pariază la Superbet.ro pe meciurile primei etape din Premier League:
https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/106

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri