ULTIMA ORĂ

Primele surprize la Sibiu Open 2017! Pe cine mizezi?

Romania's Adrian Ungur returns a forehand to world number two Novak Djokovic of Serbia during their ATP World Tour 250 tournament on April 27, 2011, in Belgrade. Djokovic won with a 6-2, 6-3.   AFP PHOTO/ ANDREJ ISAKOVIC (Photo credit should read ANDREJ ISAKOVIC/AFP/Getty Images)

În săptămâna în care fotbalul oferă microbiștilor cel puțin două dueluri de calibru pe plan intern, meciurile CFR Cluj – FCSB și eternul derby varianta 2.0: FCSB – Dinamo, putem spune că sunt răsfățați și românii care iubesc alte sporturi. Sibiul găzduiește în aceste zile singurul turneu de tenis masculin inclus în circuitul ATP Challenger. Turneul se desfășoară pe terenurile clubului de tenis Pamira și a ajuns în acest an la ediția a 6-a.
Pariază la Superbet.ro pe cel mai tare turneu de tenis din România: https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/25513-25563
O competiție care a debutat în forță. În primul tur s-au consemnat deja primele surprize! Japonezul Daniel Taro – tenismen care în urmă cu 3 săptămâni îl înfrunta pe Nadal la US Open – a pierdut la italianul Napolitano. Al doilea favorit al turneului, sîrbul Dere a pierdut în fața austriacului Hampel. Sîrbul evoluease în urmă cu 4 zile în Semifinala Cupei Davis, Franța – Serbia! Favoritul numărul 1, germanul Stebe (numărul 90 ATP) a învins într-un meci spectaculos. Cele 16 partide din turul I anunță un turneu plin de suspans.
Cele mai bune cote îți sunt ridicate la fileu! Returnezi pariuri câștigătoare la Superbet.ro? https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/25513-25563
Cel mai titrat tenismen din palmaresul Sibiu Open este Adrian Ungur. El s-a impus în ediția inaugurală (2012) și în urmă cu 2 ani. Capul de afiș al turului secund va fi duelul dintre Ungur și italianul Cecchinato – cap de serie numărul 3, finalist în urmă cu 4 ani. Meciuri de foc se anunță și duelurile Caballes (4) – Ruud, Donati – Marterer (5) și Fratangelo (6) – Bellotti. Nici principalul favorit Stebe nu va avea meci ușor împotriva ambițiosului Cervantes, un spaniol cu un joc agresiv.
Pariezi pe favoriți sau pe outsideri la Sibiu Open? https://www.superbet.ro/pariuri-sportive/campionat/25513-25563
Toate meciurile Sibiu Open sunt în oferta casei de pariuri sportive Superbet. Compania este unul dintre principalii sponsori ai acestui eveniment. În fiecare zi, în peste 600 de agenții Superbet și non-stop pe www.superbet.ro îți poți transforma în câștig pasiunea pentru sportul preferat.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu