ULTIMA ORĂ
PARIURI / CUPA CONFEDERAŢIILOR

Primul șoc la Cupa Confederațiilor 2017?!

65

Campioana mondială Germania debutează în ediția cu numărul 10 a Cupei Confederațiilor împotriva Australiei, un adversar care speră să provoace primul șoc al turneului găzuit de Rusia. Joachim Low riscă și mizează pe o echipă experimentală, în care nu se regăsesc Neuer, Hummels, Jerome Boateng, Khedira, Kroos, Oezil, Thomas Muller. Numai 3 campioni mondiali care au adus Manschaft-ului titlul suprem în 2014 se află acum în lot: Mustafi, Ginter și Draxler. Cotă 8.45 în oferta Super Extra la Superbet.ro pentru un succes al Australiei. În oferta standard, victoria Soceroos are cotă 7.60!

Cele mai citite

Profită de cotele Superbet.ro pentru meciul Australia – Germania:

https://www.superbet.ro/match/1147308/australia–germania

3 dintre cele 4 meciuri directe dintre australieni și nemți au fost partide zn care ambele echipe au înscris. Superbet.ro te provoacă. Ai cotă 1.85 pentru pariul GG. Profită și pune acum:

https://www.superbet.ro/match/1147308/australia–germania

Cel mai mare scor la care Germania s-a impus în fața Australiei, 4-0 are cotă 100 la Superbet.ro! Singura victorie a Soceroos a fost înregistrată într-un amical jucat în 2011. Atunci, Australia s-a impus cu 2-1, scor care azi are cotă 24.9 la Superbet.ro. Ce spui, pariezi și pe scor corect în acest meci?

https://www.superbet.ro/match/1147308/australia–germania

Dacă vrei emoții și mai intense, neapărat profită de oferta de pariuri speciale. Ai cotă 3.85 pentru gol marcat de veteranul australian Tim Cahill, și cotă 2.20 pentru un gol reușit de vedeta nemților, Draxler.

Profită de oferta de pariuri speciale pregătite de Superbet.ro pentru Australia-Germania:

https://www.superbet.ro/pariuri-speciale/S8916

Dacă nu ai cont la Superbet.ro, Australia – Germania e o partidă potrivită pentru a începe superaventura pariurilor câștigătoare în online. Înregistrează-te, pariază și dacă nu iese cum ai jucat, primești înapoi jumătate din miză, până la 250 Lei!

Nu rata

Pe Superbet.ro îți poți transforma în fiecare zi în câștig, pasiunea pentru sporturile preferate!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu