Primul weekend cu meciuri în toate campionatele tari! Ce pariezi?

chel

Da. E primul weekend din sezonul 2017-2018 în care se vor juca meciuri în cele mai tari 5 campionate! Încep Bundesliga, Serie A și La Liga, diviziile de elită din Germania, Italia și Spania! Premier League și Ligue I continuă! Adrenalina pariorilor va crește la cote înalte grație emoțiilor pe care le vor trăi pentru zecile, dacă nu sutele de pariuri pe care le vor pune în aceste 3 zile incandescente.

Bayern – Leverkusen e meciul care dă lovitura de start în Bundesliga. O partidă în care bavarezii sunt favoriți cerți în fața „Aspirinelor”. Dacă e să căutăm o cotă provocatoare, găsim la SUPERBET.RO cota 2.83 pentru 1rX (egal la pauză). Ce spui, rezistă Leverkusen măcar o repriză în fața monstrului Bayern? În ultimele 3 meciuri directe, Bayer a fost egala lui Bayern la pauză!

Câștigă în meciurile din Bundesliga! Profită de oferta Superbet.ro! 

În Italia, Juve debutează pe teren propriu împotriva lui Cagliari, formație care în 35 de meciuri contra Bătrânei Doamne are numai 4 victorii! După 6 titluri consecutive, Juventus nu-și permite un start ratat. Ce spui de pariul X/1 (egal la pauză, victorie echipă gazdă la final). SUPERBET.RO îți oferă 3.75 cotă pentru acest pariu tentant. Vorbim de fotbalul italian, unul în care defensiva rămâne o preocupare majoră pentru toate echipele. Mai ales pentru outsidere precum Cagliari.

Pariază în cel mai tacticizat campionat. Câștigă online la Superbet.ro în Serie A

În Spania, Ronaldo e suspendat în primele 4 etape! Rămâne de văzut în ce măsură va fi afectat Realul de această absență de marcă și cât de mult vor profita Barcelona și Atletico. Chiar dacă am numit și trupa lui Simeone între pretendentele la titlu, la SUPERBET.RO, cotele pentru campioana Spaniei sunt 1.90 pentru Real, 1.90 pentru Barca și 35.0 pentru Atletico! Dar ce pariu ar fi?! Un pariu cu siguranță legendar în gașca ta de prieteni. Ai curaj să pui pe Atletico Madrid – Campioana Spaniei?

Pariază la Superbet.ro pe meciurile primei etape din La Liga!

Numai 4 victorii pentru Spurs în fața lui The Blues în ultimele 20 de meciuri directe. Toate aceste succese au fost pe White Hart Lane. Duminică, cele două formații vor juca pe Wembley, acolo unde Tottenham va evolua în acest sezon. Se anunță o partidă în care campioana en titre e obligată să câștige contra echipei care a dat golgheterului ultimelor 2 ediții de Premier League, Harry Kane. SUPERBET.RO îți dă cotă 3.75 pentru pariul 2 (victorie a echipei oaspete). Pui pe Chelsea? După startul ratat, băieții lui Conte au o singură opțiune în etapa a doua. Trebuie să câștige. Cu ei, poți face și tu profit! Pariezi pe victoria lui Chelsea?

Fă profit la Superbet.ro în meciurile din Premier League!

La SUPERBET.RO îți poți transforma în fiecare zi în câștig, pasiunea pentru sport și jocuri.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu