ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / DINAMO - STEAUA, ORA 20:30

DINAMO–STEAUA. Avem primul 11! Rednic şi Reghe RISCĂ pentru titlu

UPDATE Ora 18:15 / FANATIK.RO vă oferă în exclusivitate ECHIPA DE START a Stelei din derby de România! Reghecampf riscă şi joacă extrem de ofensiv, trimiţînd un singur închizător de meserie în formula de start!

Niţă – Papp, Tamaş, Varela, Toşca – Pintilii, Stanciu – Adi Popa, Chipciu, Hamroun – Marica

Şi Rednic s-a hotărît asupra formulei de start:

Cerniauskas – Marc, Mevlja, Pulici, St. Filip – Anton, Palici – Romario, Bicfalvi, Rotariu – Essombe

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Cele mai citite

UPDATE  / Mircea Rednic a anunţat că nu se poate baza pentru meciul de duminică, contra Stelei, pe serviciile a trei jucători: „Am trei jucători care nu vor face parte din lot. Hanca e suspendat, Petre e puţin accidentat, iar Ekeng nu s-a refăcut după accidentarea de duminică. Filip revine, Essombe s-a antrenat normal şi s-ar putea să şi joace.”

BREAKING NEWS! CUTREMUR in Liga 1! Pierd meciul LA MASA VERDE? „E CLAR!!!”

––––––––––––-

DINAMO – STEAUA. Campioana României nu a mai simțit gustul victoriei de trei partide. Reghecampf nu este, însă, îngrijorat și anunță că Steaua este gata să facă un meci mare duminică, împotriva lui Dinamo.

ULTIMA ORA! GIGI BECALI DECIZIE RADICALA CU CATEVA ORE INAINTE DE MECI!!!!

 

Față de partida din Cupă, tehnicianul va opera mai multe modificări. Astfel, cel mai probabil, în primul “11” vor reveni Niță, Varela, Pintilii și Marica, care nu au prins nici un minut  joi, contra “cîinilor”.

ACUM! FANII STELEI, IN DRUM SPRE STADIONUL STEFAN CEL MARE! CATI S-AU STRANS!!

Reghe, tentat să mizeze pe Pintilii

DINAMO – STEAUA. Momcilovic s-a descurcat bine împotriva alb-roșiilor în banda stîngă și nu este exclus să-i ia fața lui Toșca. Aceeași soartă este posibil să o aibă și Bourceanu. “Gatusso” se află în revenire de formă, iar Reghe se gîndește serios să-l introducă titular. Tehnicianul vrea să sudeze cuplul de închizători Pintilii – Bourceanu, care era de netrecut în sezoanele precedente.

DINAMO – STEAUA. Marica va reveni printre titulari, iar Chipciu, Stanciu și Hamroun vor fi cei resposabili cu pasele decisive. Tade, cel mai probabil, nu va prinde nici măcar lotul. Enache nu va bifa nici un minut contra lui Dinamo din cauza faptului că este suspendat.

Steaua cu Dinamo în campionat: Niță – Papp, Tamaș, Varela, Momcilovic – Bourceanu, Pintilii – Chipciu, Stanciu, Hamroun – Marica

Steaua cu Dinamo în Cupă: Cojocaru – Rîpă, Papp, Tamaş, Momcilovic – Bourceanu, Filip – Enache, Chipciu, Hamroun – Tade

DINAMO – STEAUA. Rednic va trimite, la rîndul său, o echipă cu o serie de modificări față de partida din Cupă. Hanca este suspendat, iar în banda dreaptă are șanse mari să evolueze tînărul Corbu. De asemenea, în stînga, titular va fi Filip care revine după cartonașul roșu primit în meciul cu Astra. Olteanu va lua loc pe banca de rezerve.

Essombe revine în Dinamo – Steaua

DINAMO – STEAUA. Și mijlocul va suferi anumite schimbări. Ekeng are şanse să-i ia locul lui Nedelcearu, chiar dacă nu este complet refăcut. Ekeng ar face cuplu cu Anton, titular și în Cupă. Bicfalvi va evolua, foarte probabil, din primul minut, alături de Rotariu și Palic. Romario, care nu a rupt norii în partida de joi, va fi rezervă.

DINAMO – STEAUA. În atac, Rednic va miza pe Essombe, care a fost menajat pentru meciul de Cupă tocmai pentru a fi în formă maximă contra roș-albaștrilor. Gnohere, care nu s-a remarcat în mod deosebit în meciul de Cupă, va intra în repriza a doua.

Nu rata

Dinamo cu Steaua în campionat: Cerniauskas – Corbu, Mevlja, Puljic, Filip – Anton, Ekeng – Rotariu, Bicfalvi, Palic – Essombe

Dinamo cu Steaua în Cupă: Cerniauskas – Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu – Anton, Nedelcearu – Rotariu, Palic, Romario – Gnohere

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu