ULTIMA ORĂ
CHAMPIONS LEAGUE / FCSB-SPORTING, MIERCURI, ORA 21:45

Probleme pentru vedetele Dost şi Gelson: „Sunt morţi de oboseală”

FOTBAL:SPORTING LISABONA-FC STEAUA BUCURESTI, PLAY OFF LIGA CAMPIONILOR (15.08.2017)

Sporting a câştigat cu 5-0 meciul de la Guimaraes, ultimul înainte de returul cu FCSB de pe Arena Naţională, care va avea loc miercuri, de la ora 21:45. Jorge Jesus a declarat după meci că vedetele Bas Dost şi Gelson Martins sunt morţi de oboseală din cauza căldurii excesive de la Guimaraes, anunţă Record. 

Cele mai citite

„Am jucat la 32 de grade celsius şi trebuie să ne recuperăm. Bas Dost şi Gelson Martins sunt complet morţi de oboseală. Jocul de astăzi a fost foarte obositor din cauza opoziţiei adversarului şi a temperaturii”, a spus Jesus după meci.

FCSB – Sporting Dost. Gazon nou pentru retur

FCSB – Sporting Dost. Antrenorul portughezilor a declarat că principalul obiectiv pentru Sporting este câştigarea titlului, calificarea în grupele Champions League fiind un boost financiar.

FCSB – Sporting Dost. În tur, Sporting şi FCSB au încheiat la egalitate, 0-0, pe stadionul Jose Alvalade. Returul se dispută miercuri, de la ora 21:45 pe Arena Naţională. Meciul se dispută pe un gazon nou, montat înainte de meci. În tribune sunt aşteptaţi 50.000 de suporteri.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu