ULTIMA ORĂ

Prognoza meteo 14 septembrie! Vremea va continua să fie frumoasă

Prognoza meteo 14 septembrie! Vreme frumoasa, cu maxime de 30 de grade

Vremea va fi în general, frumoasã, însã temperatura aerului va continua să scadă Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, pe parcursul zilei, când vor mai fi ploi, slabe și de scurtă durată, local, la munte și în nord-vest, și izolat în celelalte regiuni, mai ales în cele nordice, centrale și de răsărit.

Cele mai citite

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări temporare în zona de munte și local în sudul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 29 de grade, iar cele minime vor fi între 10 și 14 grade. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nu rata

Prognoza meteo 14 septembrie şi 15 septembrie

Vineri, cerul va fi variabil iar vântul va fi moderat în cursul zilei și slab, pe timpul nopții. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 28 și 30 de grade, iar cea minimă se va situa între 13 și 14 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri