ULTIMA ORĂ
LIGA 1 BETANO / FCSB

Începe infernul pentru Nicolae Dică! Perioadă de foc pentru FCSB!

Program încărcat pentru jucătorii lui Nicolae Dică în următoarele 24 de zile. FCSB are de disputat şapte meciuri în următoarea perioadă, în Liga 1 Betano, şaisprezecimile Cupei României şi Europa League.

Cele mai citite

FCSB va juca câte un meci al fiecare mijloc şi final de săptămână până pe 4 noiembrie 2017, atunci când va primi vizita formaţiei Concordia Chiajna. „Avem o dublă foarte importantă cu Beer Sheva. Este una dintre echipele care îşi doreşte să meargă în primăvara europeană.  Chiar dacă noi sunte pe primul loc, vom avea două meciuri foarte grele cu ei şi trebuie să scoatem cel puţin 4 puncte din aceste două jocuri. Îmi doresc să câştigăm ambele jocuri, dar ne va aştepta o deplasare foarte grea în Israel”, a spus Nicolae Dică.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Antrenorul formaţiei FCSB va fi nevoit să îşi gestioneze cu atenţie lotul pentru următoarele meciuri şi este de aşteptat ca Nicolae Dică să folosească jucătorii cu mai puţine minute în meciul din şaisprezecimile Cupei României, dar şi în meciurile cu echipe mai slab cotate din Liga 1 Betano.

Programul FCSB-ului:

13 octombrie 2017 – FC Voluntari – FCSB (Liga 1 Betano)

18 octombrie 2017 – Hapoel Beer Sheva – FCSB (Grupele Europa League)

22 octombrie 2017 – FCSB – ACS Poli Timişoara (Liga 1 Betano)

25 octombrie 2017 – Sănătatea Cluj – FCSB (Şaisprezecimile Cupei României)

29 octombrie 2017 – CS U Craiova – FCSB (Liga 1 Betano)

02 noiembrie 2017 – FCSB – Hapoel Beer Sheva (Europa League)

04 noiembrie 2017 – FCSB – Concordia Chiajna (Liga 1 Betano)

După 13 etape jucate din Liga 1 Betano, FCSB se află pe poziţia a 2-a, cu 28 de puncte, la 4 în spatele liderului CFR Cluj.

Nu rata

2 este poziţia pe care se află FCSB după primele 13 etape

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu