SPORTURI / TENIS

A abandonat la Roma, a fost refuzată la Roland Garros, dar Şarapova ameninţă: „Nimic nu mă va opri să-mi împlinesc visele”

image42394

Maria Şarapova nu va fi prezentă la ediţia din acest an a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Decizia a fost luată de organizatori, care au refuzat să îi dea wild-card rusoaicei.

Cele mai citite

Şarapova a fost suspendată pe 15 luni, după ce a fost depistată pozitiv la un control antidoping, pentru consum de meldonium, revenind în activitate în aprilie, când a participat la turneul de la Stuttgart. A primit wild-card şi la Madrid şi la Roma, dar spre deosebire de Germania, unde a ajuns în semifinale, a părăsit repede competiţia.

Nu rata

Rusoaica spune că nu se va lăsa afectată de decizia organizatorilor de la Roland Garros. Ea a scris pe contul ei de Twitter că va reveni şi mai puternică: „Dacă de asta este nevoie pentru a mă ridica din nou, atunci sunt pregătită să lupt până la capăt în fiecare zi. Nici un cuvânt, joc sau acţiune nu mă vor opri să îmi împlinesc visele. Şi am multe.”

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri