FOTBAL ROMÂNIA / LIGA 1

Burleanu a cerut cedarea a 5% din drepturile TV ale Ligii 1. Ce au decis oficialii echipelor din primul eşalon

Razvan-Burleanu

Update. Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a făcut o propunere prin care a încercat să-i convingă pe oficialii din Liga 1 să cedeze 5% din drepturile TV încasate anual de Liga 1 pentru echipele din liga a doua şi a treia.

Cele mai citite

Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal a avut loc azi, 27 aprilie, iar reprezentanţii cluburilor din primul eşalon nici nu au vrut să audă de varianta de a ceda 5% echipelor din liga a doua şi a treia.

…………….

Cerere incredibilă făcută de Federaţia Română de Fotbal în cadrul Comitetului Executiv de vineri. Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a făcut o cerere prin care încearcă să ajute fotbalul românesc din ligile inferioare.

Astfel, Federaţia Română de Fotbal a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal ca 5% din drepturile TV încasate anual de Liga 1 să ajungă în liga a doua şi a treia, în spirit de solidaritate.

34,1 milioane de euro este suma pe care o vor primi echipele din Liga 1, din drepturile TV, până în 2019. Astfel, 5% din această sumă reprezintă 1,7 milioane de euro.

Nu rata

Pe 27 aprilie va avea loc Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, dar şansele ca forul condus de Gino Iorgulescu să accepte propunerea lui Burleanu sunt mici.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu