INTERNAŢIONAL / FRANŢA

PSG, aproape de o mare lovitură de mercato. Un star de la Arsenal e pe drum

Germany's midfielder Julian Draxler (L) celebrates with Germany's defender Jerome Boateng and Germany's midfielder Mesut Oezil (R) after scoring his team's third goal during the Euro 2016 round of 16 football match between Germany and Slovakia at the Pierre-Mauroy stadium in Villeneuve-d'Ascq near Lille on June 26, 2016. / AFP / KENZO TRIBOUILLARD        (Photo credit should read KENZO TRIBOUILLARD/AFP/Getty Images)

Mesut Ozil ar putea ajunge din vară la PSG. Informaţia a venit din partea unui coleg al lui Ozil de la naţionala Germaniei, care deja a refuzat Premier League, pentru a merge la Paris. Este vorba de Julian Draxler, cel care recun oaşte că i-a vorbit lui Ozil despre viaţa de la Paris cât este de frumoasă.

Cele mai citite

Mesut Ozil mai are contract cu Arsenal până în vara lui 2018, dar o decizie asupra viitorului său va lua abia la încheierea sezonului, când va şti dacă echipa sa va juca sau nu în Liga Campionilor în următoarea ediţie.

Nu rata

Germanul a declarat în martie că se simte foarte bine la Arsenal, dar totul va depinde de finalul de sezon. Ozil ar vrea să rpmână – susţine el – însă ar lua în calcul opţiunea unui transfer în cazul în care tunarii nu vor obţine biletele pentru Liga Campionilor.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu