CHAMPIONS LEAGUE / SPORTING-FCSB 0-0

Le dă Gigi 100.000 € să ELIMINE Sporting? „În 2005 ne-a PĂCĂLIT”

FSCB şi Sporting Lisabona au terminat la egalitate, 0-0, în play-off-ul Ligii Campionilor. Jucătorii lui Nicolae Dică pot câştiga o primă colosală dacă trec de lusitani şi se califică în grupele celei mai importante competiţii europene – VEZI DETALII AICI. Fostul căpitan al Stelei, Mirel Rădoi, are un avertisment pentru jucătorii care îmbracă tricoul roş-albastru.

Cele mai citite

Mirel Rădoi a povestit un episod din sezonul 2004-05, când Steaua a reuşit să o elimine pe Valencia în 16-imile Cupei UEFA. Fostul căpitan al formaţiei roş-albastre a declarat că Gigi Becali le-a promis 100.000 de euro primă dacă vor trece de echipa care câştigase cu un an înainte al doilea cel mai important trofeu al Europei la nivel de cluburi.

„Ne-a promis și nouă o primă de 100.000 de euro. După ce am pierdut cu Valencia, cu 0-2, în avionul de întoarcere ne-a zis că dacă ne calificăm ne dă 100.000 de om. După meci vă dați seama că am mers peste el și i-am cerut banii, dar ne-a zis: ‘De unde 100.000? Prima e de 20.000, am zis și eu așa să vă motivez’. Până la urmă, am primit o primă de 20.000 de euro”, a declarat Mirel Rădoi la o televiziune de sport.

Nu rata

Şi antrenorul lui Sporting Lisabona a vorbit înaintea meciului tur despre prima promisă steliştilor – VEZI DETALII AICI. După meciul de la Lisabona, Gigi Becali a confirmat că prima rămâne aceeaşi, acesta declarând că jucătorul nu dă 100% fără o motivaţie financiară mare. „Banii contează întotdeauna. Nu se joacă doar pentru glorie. Dacă nu-i motivezi joacă la 70% din turaţie. 100.000 de euro nu strânge o familie din România în 40 de ani, ei pot să câştige banii ăştia în 90 de minute”, a declarat Gigi Becali pentru Sport.ro.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu