ULTIMA ORĂ
FOTBAL / LIGA 4

Un fost căpitan al Rapidului, la un pas de a reveni în Giuleşti! „Decât în Liga 1 cu 200 de fani, mai bine în Liga 4 cu 10.000″

Rapid, la un pas de a repatria un fost capitan

După ce două echipe din Liga 1 l-au anunţat, în doar câteva luni, că nu au nevoie de serviciile sale, Ionuţ Voicu a ales să se întoarcă la dragostea dintâi, Rapidul. Chiar dacă a mai trecut în carieră şi pe la alte grupări până să ajungă în Giuleşti, microbiştii îl percep ca pe un rapidist veritabil.

Cele mai citite

Fundaşul în vârstă de 33 de ani a uitat repede de neîmplinirile din ultimul an de la Iaşi, şi de episodul Gaz Metan Mediaş, şi afirmă că, în cazul în care nu va primi o ofertă de nerefuzat, va alege să joace din iarnă pentru Academia Rapid, echipă alături de care se pregăteşte în acest moment. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Încă un „alb-vişiniu” pur sânge se întoarce în iarnă la Rapid

„Deocamdată mă antrenez cu Rapid și mă simt foarte bine! Normal că m-ar tenta o revenire aici. Pe Giulești m-am simțit cu adevărat fotbalist! Decât să joc în Liga 1 cu 200 de fani în tribune, mai bine în Liga a 4-a cu 10.000 de fani. Rapidul rămâne frumos și în Liga a 4-a!”, a declarat Ionuț Voicu pentru GSP.ro.

Ionuţ Voicu a evoluat la Rapid în perioada 2012-2015 și a ajutat echipa la promovarea în Liga 1, fiind de mai multe ori căpitanul echipei în lipsa lui Pancu și Săpunaru. Tot în iarnă se va alătura proiectului din Giuleşti un alt fost căpitan, Vasile Maftei, fundașul central în vârstă de 36 de ani care a plecat la începutul sezonului de la FC Voluntari.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu