ULTIMA ORĂ
FOTBAL / LIGA 4

Derby-ul din Liga 4, Academia Rapid – CSA Steaua, cu casa închisă. Unde se va disputa returul

Rapid - Steaua, cu casa inchisa! Unde se va disputa returul

Fără îndoială, meciul săptămânii în fotbalul românesc este derby-ul din Liga 4, de sâmbătă (ora 19:15), dintre Academia Rapid şi CSA Steaua, două formaţii care captează interesul a mii de suporteri, declarându-se continuatoarele „granzilor” bucureşteni de altădată.

Cele mai citite

Cele 10.000 de bilete, scoase la vânzare încă de marţi – la preţurile de 10 lei (tribune) şi 5 lei (peluze) – au fost deja epuizate, fanii giuleşteni, dar şi cei ai „roş-albaştrilor” promiţând o atmosferă de zile mari. Oficialii de la CSA Steaua au primit acest număr mare de bilete, dar li s-a pus o condiție. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Circa 1.000 de fani „roş-albaştri”, la Rapid – Steaua

Astfel, giuleștenii au cerut ca partida retur să se dispute pe un teren de dimensiuni similare cu cel din Giuleşti, pentru ca şi fanii „alb-vişinii” să poată veni în număr mare să-şi susţină echipa. S-a semnat chiar şi un protocol în acest sens, şi au fost propuse mai multe variante.

Nu rata

Terenul 5 din Complexul Ghencea, pe care elevii lui Ion Ion îşi dispută de regulă meciurile de pe teren propriu, iese total din discuţie în aceste condiţii, iar cum la arena centrală au început deja lucrările de reabilitare, cei de la Armată au propus stadioanele din Chiajna și Berceni. Pentru moment, însă, toată lumea se pregăteşte de marele derby din Giuleşti, la care a fost delegat ”centralul” Iulian Dima (38 de ani), arbitru de Liga 1.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu