ULTIMA ORĂ
DERBY ÎN LIGA IV / RAPID-STEAUA

Fiara Lăcătuş e gata de război! ”Mie îmi plac meciurile cu arena plină, nu cu 300 de spectatori!”

Marius Lăcătuș a vorbit despre Rapid – Steaua, marele derby din Liga a patra, care se va disputa sâmbătă, în Giulești, de la ora 19.15. Directorul tehnic al CSA Steaua spune că acestea sunt meciurile pentru care merită să faci parte din fotbal și nu ezită să trimită săgeți către FCSB, echipă care nu strânge prea mulți spectatori la meciurile de acasă din Liga 1 Betano.

Cele mai citite

”Treaba merge bine la echipă. Rămâne de văzut sâmbătă seară dacă suntem favoriți și dacă toate lucrurile pe care le-am făcut mai devreme decât ei ne vor avantaja. Mie îmi plac meciurile acestea, pentru asta am intrat în fotbal. Nu o să îmi doresc să am 300 de spectatori și să câștigi cu 20-0. Acestea sunt meciurile pentru care jucăm, pentru partidele cu Rapid”, a fost declarația lui Lăcătuș la o televiziune de sport.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

 Rapid – Steaua se joacă cu casa închisă!

Marius Lăcătuș se pregătește de o primire ”ca-n vremurile bune” pe Giulești. ”Fiara” știe că va fi înjurat pe arena Rapidului, dar spune că acest lucru nu-l dernajează. „Nu mă aştept să fiu iubit pe Giuleşti niciodată. Pe mine mă iubesc fanii Stelei, iar pentru mine asta este de ajuns! Nu mă aştept să fiu primit cu flori acolo, dar nici nu voi fi afectat de ce se strigă în tribune”, a spus Lăcătuș. Meciul se va disputa cu casa închisă, toate cele 10.000 de locuri disponibile are arenei din Giulești urmând să fie ocupate.

Nu rata

Lăcătuș a vorbit și despre stadionul din Ghencea, care se pare că va fi primul reconstruit în programul inițiat de Compania Națională de Investiții. „Stadionul a fost deja predat celor de la CNI. Cred că nici nu are avizul ISU pentru a disputa pe stadionul Ghencea. Din ce am înțeles eu, stadionul va fi gata în 2019”, afirmă Lăcătuș.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri