ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / FRANŢA

Benzema, ATAC la Deschamps: „Dacă nu îmi explică, s-a terminat!”

Didier Deschamps a fost atacat virulent în L’Equipe de Karim Benzema după ce selecţionerul nu l-a convocat la Euro 2016 din cauza scandalului „sextape”, în care atacantul Realului a fost implicat.

Cele mai citite

Benzema a fost cercetat pentru complicitate la şantaj în cazul coechipierului de la echipa naţională, Mathieu Valbuena, căruia i s-au cerut bani pentru a nu fi publicat un filmuleţ în care Valbuena întreţinea relaţii sexuale cu o tânără.

Karim Benzema l-a atacat pe selecţioner pentru această decizie: „Accept dacă-mi zice că decizia e pur fotbalistică. Altfel, s-a terminat cu Didier Deschamps! E posibil ca măsura să se fi luat de sus, dacă am ajuns la premier și la președinte. A fost manipulare!”

Fotbalistul a dat like şi unei fotografii trucate în care Deschamps este printre 3 fundaşi de la Atletico driblaţi de atacantul Realului în semifinalele Ligii. Şi asta a declanşat furia selecţionerului.

1

„E jalnic! Ştiam ce mă aşteaptă” 

Didier Deschamps nu l-a convocat pe Benzema pentru următoarele 3 meciuri: Paraguay, Suedia şi Anglia şi a vorbit într-o conferinţă de presă despre conflictul cu atacantul lui Real Madrid.

„Mă așteptam să fiu întrebat de acest subiect, dar nu chiar atât de repede. Am format un grup în care există echilibru, armonie, dinamică. Am încredere în jucătorii care au vorbit pe teren și am adus mai mulți tineri cu mare potențial.

Eu sunt unicul care decide aici. Alegerile mele sunt legate de forma sportivă, dar întotdeauna am considerat grupul deasupra tuturor. Și iau hotărâri spre binele echipei Franței.

El nu vede analiza situației decât raportându-se la propria persoană. Eu mă gândesc la grup. Orice aș zice, orice aș face, va fi nemulțumit, nu sunt surprins. Știam ce mă așteaptă, îl cunosc prea bine ca să mă înșel”.

Întrebat despre poza trucată în care apare ca fundaş al lui Atletico şi de faptul că Benzema a dat like fotografiei, Deschamps a replicat: „E jalnic!” 

81 selecții a adunat Benzema în naţionala Franţei

27 de goluri a înscris atacantul în naţională

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu