FOTBAL INTERN / EVENIMENT

EXCLUSIV. Arena Naţională rămîne ÎNCHISĂ! Adio meci cu Real Madrid

Arena Naţională e închisă din noiembrie 2015 din cauza faptului că acoperişul stadionului e făcut dintr-un material neomologat în România şi nu are aviz ISU. Deşi pînă acum situaţia trebuia rezolvată, cel mai mare stadion al ţării e închis de 3 luni şi multe evenimente care urmau să se dispute acolo, au fost anulate.

Cele mai citite

În luna martie, România trebuia să joace împotriva Spaniei pe Arena Naţională, însă situaţia arenei e departe de a se clarifica şi confruntarea ar putea fi mutată la Cluj. Omul care a adus Barcelona la Bucureşti, Adrian Thiess, candidat la primăria capitalei, s-a implicat personal în rezolvarea acestei situaţii şi dezvăluit ultimele informaţii privind problema de la stadion:

VINERI, apariție-eveniment, DE LUX, marca FANATIK! CALENDARUL SPORTIV 2016! 24 de pagini GRATUIT!

„Am făcut o solicitare către firma germană şi cei de acolo mi-au răspuns. Firma care a pus acoperişul mi-a transmis că aşteaptă un punct de vedere oficial din partea primăriei capitalei. Aici, una dintre părţi minte pentru că materialul din care e compus acoperişul este omologat în Germania şi nu e în România. Aşa ceva nu există. Dacă e omologat în Germania, e şi în România, pentru că acel material e acceptat în toată Uniunea Europeană.

Avem o problemă dacă materialul e folosit la stadioane din Dubai şi nu întruneşte standardele comunitare. Situaţia e departe de a fi soluţionată, vă spun. Primăria tărăgănează, iar firma germană aşteaptă un răspuns. Nu ştiu cine e vinovat, însă dacă acoperişul va fi eliminat e o mare problemă, pentru că cineva a irosit 200 de milioane de lei din banii oamenilor”, a declarat Thiess pentru FANATIK.RO.

Adio, Real Madrid în 2015: „Sper să nu transforme Arena Naţională într-un muzeu”

Situaţia incredibilă în care a ajuns cel mai mare stadion din ţară are multe repercusiuni şi, inevitabil, toate se revarsă asupra oamenilor. Amicalul cu Spania e la un pas să fie mutat la Cluj, iar turneul amical de lux în care erau aşteptate la Bucureşti în vara acestui an echipe ca Real Madrid şi Liverpool e la un pas să fie amînat.

Adrian Thiess, omul care s-a ocupat cu acest eveniment a declarat: „Ne facem de rîs. Nu poate fi vorba de nici o negociere dacă noi nu ştim cînd se va deschide stadionul. Oamenii nu îşi dau seama că un asemenea eveniment nu se poate organiza în 2 săptămîni. Aşa că, avînd în vedere situaţia actuală, turneul amical de lux în care negociam şi cu Real Madrid, va fi amînat cel mai probabil pînă la anul.

Aceasta e soluţia. Bănuiesc că pînă la anul se vor rezolva problemele şi nu vor transforma Arena Naţională într-un muzeu. Dar, avînd în vedere situaţia actuală, e aproape imposibil să mai organizăm în acest an”, a declarat Thiess pentru FANATIK.RO.

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu