ULTIMA ORĂ
CRAIOVA-STEAUA / TRADIŢIE

CRAIOVA-STEAUA. Record incredibil: Steaua e invincibilă în faţa Craiovei!

Craiova- Steaua e, fără discuţie, cel mai important meci etapei în Liga 1 şi se anunţă a fi un adevărat derby, mai ales datorită echilibrului care există între cele două loturi de jucători. N-a fost însă cazul mereu, iar rezultatele stau mărturie.

Cele mai citite

Practic, noua echipă a Craiovei, cea promovată în 2014 în Liga I, nu a reuşit până acum nicio victorie în faţa Stelei. Au fost şase partide disputate între cele două rivale, iar bilanţul este net favorabil roş-albaştrilor: cinci victorii şi un singur egal, un 0-0 pe terenul oltenilor, în 2015.

Nu rata

Nici dacă existindem statistica la vechea Univeristatea Craiova lucrurile nu se îmbunătăţesc pentru olteni. Ultima victorie a alb-albaştrilor în faţa Stelei se producea în 2002, înainte ca Gigi Becali să preia echipa din Ghencea! Pe 1 septembrie, în faţa a 30.000 de spectatori pe „Oblemenco”, Boby Verdeş (de două ori) şi Marius Sava (din penalty) marcau pentru o victorie cu 3-1 (pentru stelişti a înscris Claudiu Răducanu). De atunci s-au disputat nu mai puţin de 15 partide între vechea Craiovă şi Steaua, 11 câştigate de roş-albaştri şi patru terminate la egalitate.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu