Fotbal international

VIDEO+FOTO. Reghecampf le-a făcut grătar jucătorilor în Austria!

UPDATE.  Reghe se află împreună cu Al Wahda în cantonamentul din Austria. Fostul antrenor al Stelei îşi tratează pe arabi la fel cum îi trata pe ”Roş-albaştri”. Le-a făcut grătar...
17.08.2017 | 13:12
VIDEOFOTO Reghecampf lea facut gratar jucatorilor in Austria
ADVERTISEMENT

UPDATE.  Reghe se află împreună cu Al Wahda în cantonamentul din Austria. Fostul antrenor al Stelei îşi tratează pe arabi la fel cum îi trata pe ”Roş-albaştri”. Le-a făcut grătar jucătorilor!

Laurenţiu Reghecampf a preluat în această vară formaţia din Emiratele Arabe Unite, Al Wahda. Fostul antrenor de la FCSB şi-a dus echipa în cantonament în Austria, acolo unde pregătesc noul sezon. Obiectivul românului este cucerirea titlului în Emirate.

ADVERTISEMENT

Reghe la arabi. Mandatul lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wahda nu a început strălucitor, echipa suferind trei înfrângeri la rând în Liga Campionilor Arabe, 0-2 cu NA Hussein Dey, 0-2 cu Al Ahly şi 1-2 cu Al Faisaly. Campionatul începe în luna septembrie şi Reghe are timp destul să regleze lucrurile la club.

Reghe la arabi. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DIN CANTONAMENTUL ECHIPEI LUI REGHE

Printre vedetele de la Al Wahda este maghiarul Balasz Dzsudzsak. După un periplu în Rusia, atacantul naţionalei Ungariei a dat curs ofertei arabilor. Reghecampf a decis să îşi ducă elevii într-un loc unde să aibă toate condiţiile şi a ales o staţiune din Austria, acolo unde temperaturile sunt perfecte pentru pregătire.

ADVERTISEMENT

Reghe la arabi. Campionatul din Emirate începe pe data de 19 septembrie. Al Wahda joacă primul meci cu Dibba Al Fujairah. Reghe speră la titlu, însă va avea concurenţă serioasă din partea unui alt antrenor român, Cosmin Olăroiu, care conduce echipa Al Ahly Dubai.