ULTIMA ORĂ
FOTBAL INTERN / FOTO+VIDEO

VIDEO. FC Universitatea Craiova s-a reunit AZI. Sute de fani în tribune

REUNIRE FC U CRAIOVA MITITELU. UPDATE Ora 19:50 Oltenii s-au strâns deja la baza de antrenament de la aeroport. FANATIK.RO vă prezintă primele imagini. 

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

UPDATE. Echipa lui Adrian Mititelu a făcut în această dimineaţă vizita medicală, sub atenta observaţie a antrenorului italian Nicolo Napoli. 22 de jucători au fost prezenţi pentru a face testele. În cursul acestei seri va avea loc şi primul antrenament la baza de la lângă Aeroportul Craiova, iar FANATIK.RO va transmite imagini LIVE.

UPDATE. FC Universitatea Craioba renaște din propria cenușă. După șase ani de suferință, Adrian Mititelu a decis să o ia de la zero și a înscris echipa în Liga 4.

Astfel, alb-albaștrii se reunesc luni, la 12:30, și vor efectua vizita medicală. Însă de la 2o:30 FC U o să susțină primul antrenament la baza de pregătire de lângă aeroportul din Craiova. Peluza Sud 97 și-a anunțat revenirea, iar în această seară a promis un adevărat spectacol. FANATIK. RO o să transmită live video de la ședința de pregătire.

––––––––

REUNIRE FC U CRAIOVA MITITELU. UPDATE. Peluza Sud Craiova a postat pe pagina oficială de Facebook a lor un mesaj în care anunţă că vor fi alături de echipa lui Adrian Mititelu. Aceştia îi aşteaptă pe toţi suporterii Universităţii la primul antrenament oficial al Ştiinţei. Sesiunea de pregătire va avea loc pe 17 iulie, de la ora 19:30, la baza sportivă situată vis-a-vis de Aeroportul Internaţional din Craiova.

„Tinem sa amintim ca pozitia noastra fata Adrian Mititelu ramane neschimbata, considerandu-l in continuare unul dintre principalii vinovati pentru umilintele prin care a trecut un simbol al fotbalului romanesc, caracterizat de pasiune si devotament”, se arată în mesajul postat de Peluza Sud Craiova. Fanii Universităţii Craiova anunţă că vor face spectacol la antrenamentul echipei. FANATIK.RO va transmite LIVE VIDEO ce se va întâmpla la prezentarea echipei finanţate de Adrian Mititelu.

Nicolo Napoli a acceptat vineri seară funcția de director tehnic la FC Universitatea Craiova după o discuție pe care a avut-o cu Adrian Mititelu. FANATIK.RO l-a contactat, iar antrenorul italian a acceptat să ne vorbească despre noul proiect. Acesta este convins că alb-albaștrii pot să revină în elita fotbalului românesc însă fotbaliștii olteni au nevoie de sprijinul suporterilor din Peluza Sud 97.

Nicolo, cu ce scop ai venit la Craiova?

Eu am ținut de mai bine de două luni legătura cu Adrian Mititelu și stabilisem de mult că o să preiau echipa în cazul în care FC Universitatea o să câștige procesul cu FRF, LPF, Sandu și Dragomir. Făcusem un lot cu jucători foarte buni și câștigam fără probleme campionatul în Liga 2. Într-un an echipa promova în Liga 1.

Da, dar tu erai pregătit pentru o preluare a echipei în Liga 2, iar acum FC U începe din Liga 4. Vei ajuta și în condițiile astea?

Am întors eu vreodată spatele echipei FC Universitatea Craiova? Niciodată! De câte ori Adrian Mititelu mi-a cerut ajutorul eu am răspuns prezent. Așa o să se întîmple și acum. Am convenit să preiau funcția de director tehnic și o să ajut la pregătirea echipei cît pot eu. Chiar dacă FC U o să înceapă din Liga 4 eu sunt sigur că an de an această formație o să promoveze.

REUNIRE FC U CRAIOVA MITITELU. Nicolo Napoli: „Avem nevoie de ajutorul fanilor!”

Pe ce te bazezi când spui lucrurile astea?

Înainte să mă înțeleg cu Mititelu l-am rugat să îmi prezinte proiectul, iar acesta este unul foarte bun pentru nivelul Ligii 4. Adrian a făcut deja niște cheltuieli importante și sunt sigur că nici lui nu i-a fost ușor după a trecut prin atîtea probleme. Însă aș vrea să fac un apel important, Avem nevoie de sprijinul fanilor. Eu niciodată nu cred că i-am dezamăgit pe fanii lui FC U, iar acum îi aștept pe suporterii din Peluza Sud 97 la primul antrenament. Acesta o să îl facem luni seară, de la ora 20:00. La FC U o să fie și un antrenor principal, iar eu o să îl ajut cît pot de mult. Cât voi sta în Craiova eu o să îl ajut cu mare drag. Suporterii lui FC U au suferit prea mult. Trebuie să revină pe stadioane. Stiu că sunt foarte pătimași.

De noul lot ce ne poți spune?

Nu vreau să divulg acum numele fotbaliștilor. Aveți răbdare până luni. Sunt și jucători care au mai evoluat la FC U, dar și alți fotbaliști talentați. Și staff-ul administrativ o să fie unul sută la sută profesionist. Chiar dacă echipa asta o să fie în Liga 4 o să vedeți nume importante în conducerea formației noastre. Acești oameni s-au ocupat de dosarul pentru înscriera la AJF Dolj. Mă bucur că Adrian Mititelu a ales să se bazeze pe oameni cu experiență, dar și pe omeni tineri.

De staff-ul tehnic ce ne poti spune?

Eu o să fiu director tehnic, Ovidiu Turcu, antrenor principal, Adrian Filip antrenor secund, iar Robert Săceanu, director sportiv. Președintele clubului o să fie Marcel Iancu. Dosarul de înscriere la AJF Dolj a fost depus.

5 echipe a antrenat Nicolo Napoli în România: FC Universitatea Craiova, FC Brașov, Astra Giurgiu, Gaz Metam Severin, CSMS Poli Iași

62 de meciuri a jucat Nicolo Napoli pentru Juventus Torino

 

 

 

 

Nu rata

 

LIBERTATEA.RO
SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu