ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / TRANSFER

Revenirea anului în fotbalul mondial! Ronaldinho, la un pas de un transfer „loco”

ronaldinhofb-story_647_071216071907

La aproape 38 de ani, fosta vedetă braziliană a Barcelonei, Ronaldinho Gaucho, este în continuare un jucător cu căutare. A primit oferte din Asia, dar pe acelea nu le ia în considerare şi are două variante de pe continentul sud-american.

Cele mai citite

Prima ar fi onorarea unei promisiuni de suflet, făcută după tragedia din Columbia a echipei Chapecoense, Ronaldinho oferindu-şi serviciile pentru noua echipă a clubului brazilian.

A doua vine din Uruguay, de la o formaţie fanion a acestei ţări, Nacional Montevideo, care va juca în Copa Libertadores. Preşedintele clubului uruguayan, Jose Luis Rodriguez, a declarat la un post de radio că va face totul pentru a-l convinge pe Ronaldinho să vină la Nacional. „E un vis care ne dorim enorm să devină realitate. Ar fi o onoare ca un astfel de jucător să vină să joace la noi. Şi, da, sînt dispus să mă duc apoi la psihiatru, pentru că în mod sigur dacă se va realiza voi fi nebun de bucurie”.

Nu rata

Acum decizia e la Ronaldinho, care care de ales între promsiunea de suflet şi această oportunitate, asta, bineînţeles, dacă nu va mai apărea, între timp, şi altă variantă.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri
Fanatik beauty collection