ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / RUSIA

Ronaldinho, coleg cu un român? A primit tricoul cu numărul 10

ronaldinho terek. starul de la fc barcelona, coleg cu un roman

Chiar dacă și-a anunțat retragerea și deja a primit un rol de ambasador al Barcelonei, Ronaldinho primește în continuare oferte de a evolua pentru diverse echipe. Ultima care s-a înscris pe listă este Ahmat Groznîi, fosta Terek. Formația rusă i-a și oferit brazilianului tricoul cu numărul 10, iar Ronaldinho l-a acceptat cu plăcere. Însă doar pentru un eveniment organizat de formația din Cecenia.

Cele mai citite

RONALDINHO TEREK. Razman Kadîrov, cel care o finanțează, pe Ahmat, l-a invitat pe Ronaldinho la primul meci susținut de echipa sa de la schimbarea numelui. Un alt invitat de marcă a fost celebrul patinator Evgheni Plușenko. Ambii au acceptat invitația, iar Ronaldinho a și primit un tricou cu numărul 10 la Terek Groznîi.

RONALDINHO TEREK. Din păcate pentru el, Gabriel Torje nu va fi colegul lui Ronaldinho în nici un meci. Starul brazilian va reveni în scurt timp în SUA, unde își desfășoară activitatea ca ambasador al Barcelonei, în timp ce fostul dinamovist este pe picior de plecare de la Terek. S-a anunțat că a ajuns deja la un acord pentru un împrumut la Karabukspor, dar impresarul său a precizat că mai sunt câteva detalii de pus la punct.

Un alt român a plecat de la Ahmat, fosta Terek, în această vară. Contractul lui Gicu Grozav nu a fost prelungit, iar fotbalistul care a mai trecut pe la Dinamo și Petrolul este acum liber de contract.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu