ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / FCSB

Rusescu, refuzat de FCSB! „Ar fi foarte greu să prindă echipa!”

raul-rusescu fcsb

Raul Rusescu a fost pus pe liber de turcii de la Osmanlispor, iar destinaţia cea mai plauzibilă părea pentru el să fie FCSB. Numai că preşedintele de onoare al echipei, Helmuth Duckadam, afirmă că este foarte greu ca fostul atacant al Stelei să revină la echipă. În plus, Duckadam afirmă că acest transfer nu ar fi unul de dorit, pentru că e greu de crezut că Rusescu ar putea să prindă primul 11 al lui Dică.

Cele mai citite

„Va fi greu să-l aducem pe Rusescu, are un salariu foarte mare. Plus că nu ştiu dacă i-ar conveni lui să vină. Ar fi foarte greu să prindă echipa, mai ales că în ultima perioadă nu prea a jucat la fosta lui echipă, a declarat Duckadam la sport.ro.

Rusescu FCSB. „Coman e binevenit”

Duckadam crede, în schimb, că aducerea lui Florinel Coman ar fi un mare plus pentru FCSB şi că aducerea jucătorului de la Viitorul ar crea o concurenţă benefică pentru Florin Tănase în linia de mijlocaşi ofensivi ai echipei lui Nicolae Dică.

Nu rata

„Dacă patronul şi-l doreşte pe Florinel Coman şi are posibilitatea să-l cumpere, eu zic că ar fi un transfer binevenit. S-ar crea o concurenţă benefică cu Tanase, ar fi foarte bine pentru echipă” , a afirmat Duckadam.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri