ULTIMA ORĂ

I S-A VĂZUT! Antonia a pățit RUȘINEA VIEȚII pe scenă, chiar în timpul concertului! Imaginile pe care le vrea șterse

Vocea nu este de ajuns pentru a reuși în industria muzicală de la noi, dar și de pretutindeni. Iar Antonia știe foarte bine aceste lucru. Există însă și cazuri când acest lucru se întoarce împotriva ta, cu efect de bumerang.

Cele mai citite

Este vorba despre o serie de imagini de-a dreptul fabuloase – care pot fi urmărite accesând galeria foto de mai sus – realizate în timpul unui concert susținut de Antonia într-un club din București. Iubita lui Alex Velea s-a prezentat la eveniment îmbrăcată extrem de provacator, într-o pereche de pantalonași de blugi foate, foarte scurți. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Atât de scurți încât, în timpul mișărilor de dans, Antonia le-a oferit fanilor ei, în special celor de sex masculin, mai mult decât au plătit, cei din apropierea scenei putând vedea destul de clar zonele intime ale cântăreței.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu