Galerie FOTO. Baiatul cu ochii de SAFIR. Povestea imaginii care a uimit intreaga lume

Vanessa Bristow, cea care a facut aceasta fotografie, a intitulat-o „Baiatul cu ochii de safir”. La cateva minute dupa ce a postat-o online, au inceput sa curga comentariile.

Cele mai citite

Evident, exista si suspiciosi care pun la indoiala autenticitatea fotografiei, printre acuze fiind si aceea ca asupra fotografiei s-a intervenit cu Photoshop, iar majoritatea a ajuns foarte repede la o concluzie: fotografia este un fals!

VEZI O GALERIE FOTO TULBURATOARE! EI SINT CEL MAI FRUMOSI OCHI DIN LUME               

Comentariul Vanessei Bristow nu a intarziat sa apara:

„Fotografia NU ESTE alterata in Photoshop. Eram in zona, cautandu-mi cainele dalmatian si m-am oprit sa intreb o mama daca nu cumva l-a vazut. In timp ce vorbeam cu ea, fiul ei mi-a atras atentia. Am intrebat-o daca il pot fotografia, si asta a fost prima fotografie pe care i-am facut-o – a fost probabil prima interactiune pe care a avut-o cu un alb, iar fascinatia fata de mine si de camera este evidenta. Un prieten oftalmolog a avut urmatoarele de spus despre ochii lui neobisnuiti:

‘Fotografia baietelului cu ochi albastri si piele inchisa probabil reprezinta un caz de albinism ocular sau albinism Nettleship-Falls, sau uveita juvenila. Ambele afectiuni constau intr-o densitate scazuta a pigmentului din iris.’

Multumesc pentru sustinere celor carora le-a placut fotografia.”

Uneori, persoanele de culoare pot avea ochi albastri, acest lucru datorandu-se unei gene recesive.

Nu rata

Sursă: www.superwomen.ro

LIBERTATEA.RO
SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu