ASTRA-CFR / SÂMBĂTĂ, ORA 17:30

Rupe Săpunaru contractul cu Astra? Dani Coman: ”E ULTIMUL TREN!”

Cristian Sapunaru,Alexandru Ionita

Cristian Săpunaru a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Astrei, fiind lăudat meci de meci de antrenorul său, Marius Șumudică. Mai are un an de contract cu echipa din Giurgiu, dar îl bate gândul să plece.

Cele mai citite

Dani Coman, președintele clubului, îl înțelege pe fotbalist, deși ar vrea ca el să continue la echipa campioană.

”Are 33 de ani, se gândește că este ultimul tren pentru el, ultimul contract. Dar noi încercăm să-l ținem aici, oricum, el are contract cu noi încă un an. La fel este și în cazul lui Budescu. Eu știu că nu au, deocamdată, oferte”, a declarat Dani Coman, pentru FANATIK.RO.

Coman: ”Discutăm cu Șumi!”

Marius Șumudică își trăiește ultimele partide la Astra Giurgiu, după doi ani plini de satisfacții, încununaţi chiar cu un titlu, în premieră pentru formaţia finanţată de Niculae! Pe 30 iunie, lui Șumi îi expiră contractul! Dar conducerea clubului încearcă o prelungire a contractului antrenorului.

Dani Coman, președintele clubului, și Petre Buduru, președintele Consiliului de Administrație, sunt oficialii care încearcă în această perioadă să-l convingă pe Șumudică să continue la Astra.

”Discutăm! Nu am ajuns, până acum, la un acord. Deși îl cunosc bine pe Șumi, până nu semnează, nu pot să spun ceva, ce șanse sunt, cât la sută… 

Eu sper să ne înțelegem înainte de a se încheia play-off-ul, pentru că vacanța este scurtă și avem nevoie de un antrenor, încep pregătirile, trebuie făcut un program… ”, a declarat Dani Coman.

Nu rata

43 de meciuri în toate competiţiile sezonului a bifat Săpunaru pentru Astra

9 goluri a reușit fotbalistul pentru Astra, în acest sezon, în toate competiţiile

1 milion de euro este cota de piaţă, potrivit transfermarkt.de

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu