TENIS / WTA

Şarapova, super interviu: „Am băut şi am fost cu bărbaţi ca niciodată”

Maria Şarapova se pregăteşte să revină pe teren după mai bine de un an de suspendare după scandalul de dopaj cu meldonium. Rusoaica a acordat unul dintre cele mai spumoase interviuri pentru Revista Vanity Fair în care a vorbit fără perdea despre viaţa fără tenis din ultimul an.

Cele mai citite

Şarapova se va întoarce în turneul de la Stuttgart, de la finalul lunii aprilie, după 15 luni de suspendare. Rusoaica a spus că nu îi e teamă de revenirea în circuit şi chiar dacă nu va fi la cel mai înalt nivel, e împăcată cu performanţele pe care le-a obţinut până acum.

„Cantitatea de alcool este mai mare decât în anii trecuţi”

viața sa din cele 15 luni de suspendare: „În ultimul an cantitatea de alcool pe care am consumat-o probabil este mai mare decât toată cantitatea din anii trecuți. Dar s-a întâmplat astfel pentru că am avut o viață socială. Chiar am avut întâlniri cu mai mulți bărbați în aceeași perioadă, nici nu știam cum e. A fost ceva cu totul nou și mi-a plăcut”

– ce ar schimba, dacă ar putea în tot scandalul de dopaj: „Faptul că nu am avut un doctor care să-mi supravegheze medicația și obligațiile antidoping”

– relația cu Grigor Dimitrov: „Nu ne mai văzuserăm din vara lui 2015, dar ne-am întâlnit acum câteva luni într-un restaurant din New York și am stat de vorbă aproape cinci ore, până am închis acel restaurant. El e o parte însemnată din viața mea și e o persoană delicată și complicată”

– Serena Williams: „Din păcate, nu suntem văzute ca două femei cu trecuturi diferite care și-au creat singure drumul. În schimb suntem comparate, la nivel de joc, câștiguri, ceea ce este o prostie. Cantitatea de respect pe care o am pentru ea ca sportivă este imensă”

– încheierea carierei: „Acum mulți ani mă gândeam cum îmi voi încheia cariera, acum e departe de mine acel gând. Când voi fi pregătită să fac acest pas o să știu. Știam că nicio persoană dintr-un birou nu poate decide acest lucru”

– declarațiile colegelor că ar fi rece: „Am o viață dincolo de tenis, am o familie, prieteni și cu cât mai puțin timp petrec în vestiar, cu atât am mai multă energie pentru ei. Sunt respectată pentru ce fac pe teren și asta are mai multă semnificație pentru mine decât faptul că spune cineva că nu sunt foarte simpatică în vestiar cu colegele mele”

Nu rata

35 de titluri WTA a obţinut Maria Şarapova în carieră

36 de milioane de euro a câştigat rusoaica din tenis

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri
Fanatik beauty collection