News

Fostă concurentă Masterchef, vedetă videochat / FOTO

După ce Maria Secrieriu, una dintre cele mai sexy apariţii de la MasterChef, a ajuns vedetă pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de videochat din lume, ies la iveală detalii incredibile...
21.08.2014 | 08:20

După ce Maria Secrieriu, una dintre cele mai sexy apariţii de la MasterChef, a ajuns vedetă pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de videochat din lume, ies la iveală detalii incredibile despre prestaţia sexoasei blondine care lucra sub numele de Maizy.

Maria Secrieriu, fosta concurentă de la Masterchef care acum deţine un magazin de condimente, este una dintre multele tinere care îşi completează veniturile cu ajutorul videochat-ului. Conform unor clienţi ai videochatului la care a lucrat ”bucătăreasa” sub numele de Maizy, blondina reuşea să câştige sume frumoase de bani, toţi fiind încântaţi de prestaţiile ei, dovadă fiind calificativele mari pe care le-a primit.

”Juca foarte bine rolul de girlfriend. Adică, ştia să te ţină de vorbă ca o adevărată iubită, făcea pe psihologul, îţi asculta frustările, te consola când îi ziceai că ai probleme. Evident, când era nevoie, se şi dezbrăca şi făcea show în faţa camerei. Oricum, lucra pe mai multe site-uri de chat”, ne-a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, unul dintre clienţii studioului de videochat din Bucureşti. De altfel, şi unul dintre angajaţii studioului pentru care a prestat blonda a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, susţinând că era foarte cuminte, se prezenta plină de elan la studio şi îşi vedea de treaba ei, motiv pentru care, pare-se, sumele câştigate depăşeau pe cele ale unor colege.

PICTORIAL INCENDIAR!!! O ŞTIRISTĂ VEDETA DE LA NOI A POZAT ÎN PLAYBOY!!! PREZENTA ŞTIRILE DIN SPORT, ACUM SE PREZINTĂ ÎN TOATĂ SPLENDOAREA!!!

scri3 scri2 scrie1
Cu toate că ea susţine că nu a lucrat acolo, Spynews.ro a descoperit chiar pe contul ei de socializare o serie de imagini edificatoare cu sexoasa blondină care aspira la titlul de bucătar desăvârşit, ea postând imagini chiar din interiorul locului de muncă. Astfel, chiar dacă susţine că totul este un trucaj, pare-se că imaginile de pe contul ei de socializare dovedesc că ea a fost în interiorul studioului şi, mai mult, a postat imaginea cu pricina, spunând ”Office time..Awesome Ladyy (La birou.. O doamnă minunată, n.r.)”. Culmea, în imaginea postată de ea pe Facebook apar decorurile (ceasurile lumânările, vaza cu flori de plastic şi dulapul) care apar şi pe site-ul studioului de videochat, în fotografiile de prezentare ale companiei.

VEZI AICI POZE COMPLET NUD CU VEDETA MASTERCHEF!!!

Sursa: www.spynews.ro www.wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!