Fotbal intern

Scandal în Peluza Craiovei. “Ai furat banii!” “Nu am luat nimic!”

CS U CRAIOVA a ramas fara liderul de galerie. Brigada Sezione a decis în 2013 să nu mai susţină sub nicio o formă cauza lui FC Universitatea Craiova şi a ales să se alăture proiectului CS U...
14.09.2017 | 18:45

CS U CRAIOVA a ramas fara liderul de galerie. Brigada Sezione a decis în 2013 să nu mai susţină sub nicio o formă cauza lui FC Universitatea Craiova şi a ales să se alăture proiectului CS U Craiova condus de Mihai Rotaru în Bănie. Astfel, liderul grupării respective, Irinel Coandă, cunoscut în rândul suporterilor Charile, a trecut alături de colegii săi în tabăra echipei susţinute de Primăria din Craiova. Însă omul care a înfiinţat brigada Sezione a fost exclus oficial din această grupare.

Deranjaţi de faptul că Irinel Coandă şi-ar fi însuşit mulţi bani care nu i se cuveneau, şi tot continua să ceră diferite sume la jucători şi la patroni, ultraşii de la Sezione au decis să se dezică de acesta şi să îl excludă din gruparea pe care chiar el a înfiinţat-0. “Am încercat să fim băieţi buni şi să nu ne spălăm rufele în public. Am crezut că o să înţeleagă că asta este ultimul favor şi să dispară din viaţa noastră şi a galeriei noastre defintiv. S-a dovedit încă o dată că ne-am înşelat. Irinel Coandă, căci despre el este vorba, nu mai face parte din gruparea noastră şi nu mai prezintă interesele Peluzi Nord”, au scris ultraşii în primele rânduri ale comunicatului. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.
>

CS U CRAIOVA. “A vrut să fugă cu banii pe abonamente!”

În continuare ultraşii din Sezione i-au mai adus şi alte acuze celui poreclit Charlie: “Timpul a dovedit că ne-am înşelat când au început să curgă dovezile că Irinel nu renunţase la proastele obiceiuri ale anilor 90, ba chiar trecuse la un alt niver reuşind să sugă bani din două părţi. De exemplu: lua bani pentru chiria sediului şi de la club şi de la brigadă, la deplasări lua bani pentru 2 autocare, noi mergeam cu 2 microbuze în fiecare îşi achita locul. Bomboana pe colivă şi-a pus-o singur Irinel în vara lui 2016 când a încercat să fugă cu banii pe aproape 200 de abonamente”, se mai arată în comunicat.

 “Vreau unitate în Peluza Sud cu Praetoria şi Ultras”

Astfel, după ce i-au fost aduse aceste acuze, FANATIK.RO a luat legătura cu omul care a înfiinţat bigada Sezione, Irinel Coandă. “Nu vrea să fac prea multe declaraţii pe tema comunicatului şi acuzelor care mi-au fost aduse. E treaba lor ce au scris acolo despre mine. Dar nu am luat nici un ban. Însă vreau să vă spun din start că eu de acum militez pentru unitate în Craiova. Vreau unitate în Peluza Sud. Vreau unitate cu Ultras şi cu Praetoria. Mă refer la ultraşii din Peluza Sud 97. Nu trebuie să ne mai duşmănim între noi. Am mare respect pentru foştii cambatanţi, iar cu mulţi dintre ei mă cunosc de mic. Vrem să facem la Craiova din nou o galerie mare şi unită. Mititelu ne-a dezbinat şi nu vreau să ajungem să ne dăm în cap unii la alţii. Îmi doresc să facem la Craiova din nou o galerie puternică. Tot respectul şi pentru băieţii din Praetoria care acum au ales drumul lor din Liga 4. Am fost la stadion şi am luat măsurători în Peluza Sud. Acolo doresc să refac galeria mare. Sper să reuşesc. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea”, a încheiat Charile.

Citeşte in galerie Foto comunicatul integral al lui Sezione!