ULTIMA ORĂ
FOTBAL ROMÂNIA / UNIVERSITATEA CRAIOVA

VIDEO. CS U Craiova a solicitat scuze de la Corriere în „scandalul Negrilă”. Italienii au rectificat tot după ce au vorbit cu FANATIK.RO

CS Universitatea Craiova a reacţionat oficial. Fostul mare fotbalist al Universităţii Craiova, Nicolae Negrilă a trăit una dintre cele mai mari umilinţe. Corriere TV a prezentat un interviu cu un cetăţean român care s-a dat drept Nicolae Negrilăiar acesta a afirmat că a jucat la Universitatea Craiova, iar acum își câștigă pâinea făcând jonglerii cu mingea la semafoarele din Roma.

Cele mai citite

Nicolae Negrilă nu a stat prea mult pe gânduri şi de la primele ore ale dimineţii a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK.RO că dacă jurnaliştii din Italia nu îşi vor cere scuze oficial pentru gafa făcută atunci îi va acţiona în judecată (vezi detalii)Dar ulterior „Negoro” a ripostat şi pe site-ul oficial al clubului CS Universitatea Craiova, iar oficialii clubului din Bănie au anunţat că îl vor susţine până în pânzele albe pe fostul fotbalist.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

CS Universitatea Craiova: „Vrem urgent să îşi ceară scuze”

Cumunicatul oltenilor sună în felul următor: „Clubul Universitatea Craiova este profund indignat de materialul calomnios și fals apărut pe site-ul publicației Corriere Della Sera, în care un cerșetor din Roma pretinde că ar fi legenda Craiovei, Nicolae Negrilă. Ne alăturăm domnului Negrilă și solicităm Corriere Della Sera precum și jurnalistului acesta, Antonio Crispino, să publice urgent un material în care să-și ceară scuze legendei Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă, a cărui imagine a fost profund afectată de publicarea respectivului reportaj.

Așa cum afirmă el însuși în materialul video atașat, Nicolae Negrilă nu a mai fost în Italia din 1982, ocazie cu care a și eliminat, de altfel, pe Fiorentina. Universitatea Craiova îl va susține pe Nicolae Negrilă cu tot ce este necesar, dacă acesta decide să se îndrepte în instanță împotriva celor care l-au prejudiciat, așa cum îi vom apăra mereu pe toți aceia care au făcut cinste Universității Craiova și României, în decursul timpului”.

La mai puţin de o oră de la comunicatul CS U Craiova, în urma unui interviu exclusiv acordat FANATIK.RO, italienii de la Corriere dela Sera şi-au cerut scuze pe site, numindu-l impostor pe cel căruia aseară îi spuneau Nicolae Negrilă!

Nu rata

Vezi VIDEO apărut în Corriere cu cel care pretinde că este Nicolae Negrilă

Vezi cine este românul din Craiova care se dă Nicolae Negrilă

INTERVIU EXCLUSIV cu Negrilă. A luat foc când a aflat mizeria apărută în Italia

Vezi ce spune Jackie Nicolae, fiul impostorului de la Roma 

INTERVIU EXCLUSIV cu jurnalistul italian care a comis gafa. Ce spune

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu