ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / CSM IAŞI - GAZ METAN 1-0

Scene de RASISM la Iași! Eric a plâns: „Mi-au spus că sunt cioară!”

STEAUA-GAZ METAN 0-1, ETAPA 15, SEZON 2010-2011, 14.11.2010

Mijlocaşul ofensiv al lui Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, a fost ţinta unor atacuri rasiste la meciul dintre CSM Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş, încheiat 1-0. Mijlocașul medieșenilor a fost eliminat în minutul 88 după ce a văzut două cartonaşe galbene în mai puţin de un minut.

Cele mai citite

Eric a început să plângă la flash interviurile de după meci şi nu s-a ferit să îl critice şi pe Răuţă, împotriva căruia a avut conflictul pe teren: „Sunt foarte dezamăgit că mi-a strigat lumea că sunt cioară și a făcut tot felul de sunete. Eu o să merg acasă și o să mă întrebe copiii ce înseamnă cioară. Copiii mei care sunt români, născuți aici.

El a venit de 10 meciuri și e cam prostuț la gură. Ar trebui să respecte jucătorii. Înainte să joace în prima ligă, se uita la mine. Sunt sigur că la următorul meci va fi mai rău”.

Antrenorul lui CSM Iaşi, Eugen Neagoe, a fost ironic cu privire la acest caz şi a încercat să deturneze atenţia asupra altei faze în care Eric a fost implicat.

„Trebuia să nu reacționeze nici el așa. Să se uite mai întâi la ce a făcut el, s-a aruncat ca în piscină, să-i punem un bazin acolo. Merita cartonașul la acea fază. Să ne mai uităm și la lucrurile astea”, a spus Neagoe la finalul meciului.

CSM Iaşi s-a impus în această confruntare cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de Bole, în minutul 7.

Nu rata

37 de meciuri a jucat Alex Răuţă în prima ligă

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri