Fotbal international

Schalke nu s-a săturat de români!

Antrenorul echipei Schalke 04, Jens Keller, a declarat pentru Sport Bild că unul dintre jucătorii pe care îi urmăreşte pentru un posibil transfer în această vară este internaţionalul român...
21.08.2013 | 19:57
Schalke nu sa saturat de romani
Gicu Grozav ar putea pleca la Gelsenkirchen.
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Schalke 04, Jens Keller, a declarat pentru Sport Bild că unul dintre jucătorii pe care îi urmăreşte pentru un posibil transfer în această vară este internaţionalul român Gheorghe Grozav, pe care l-a urmărit în meciul Vitesse Arnhem – Petrolul Ploieşti, preliminariile Ligii Europa. “Lotul nostru este slab numeric. Acum avem doar 20 de jucători, fără Annan, Papadopoulos şi Obasi, accidentaţi pe termen lung. Un asemenea număr este mic pentru o echipă de Bundesliga, care joacă în trei competiţii. Cu un înlocuitor pentru Bastos, aş fi mulţumit. Nu ne permitem un transfer de cea mai înaltă clasă, dar căutăm un jucător de calitate, care să se şi potrivească la clubul nostru. De aceea, l-am urmărit personal pe Grozav”, a spus Keller.

Ultimul club al lui Ciprian Marica l-ar dori pe postul de mijlocaş stînga, în locul brazilianului Michel Bastos (plecat la Al Ain), în primul rînd pe internaţionalul elveţian Valentin Stocker, de la FC Basel, dar cele peste patru milioane de euro cerute pentru clauza de reziliere sînt considerate o sumă prea mare. “Ne vom decide cît vom cheltui, după play-off-ul Ligii Campionilor”, a completat managerul clubului Schalke 04, Horst Heldt.

ADVERTISEMENT

Schalke 04 joacă astăzi, pe teren propriu, cu PAOK Salonic, în play-off-ul Ligii Campionilor.

Tags: